Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Hoe draag je een t-shirt onder een overhemd

Een shirt onder een overhemd dragen, wat kan en wat niet.

Wil je profiteren van optimaal draagcomfort dan is het aan te raden om een shirt onder jouw overhemd te dragen. Het shirt zorgt dat het overhemd mooi glad over het lichaam valt. Ook bij zomerse temperaturen zorgt het shirt dat het overhemd niet op je lijf gaat plakken. Verder neemt het ook eventuele transpiratie op wat een fijner draagcomfort meebrengt. En je hierdoor jouw overhemd langer netjes houd, waardoor je er langer van kan genieten.

 

Welke model shirt is het meest geschikt

Zorg dat het t-shirt wat je onder jouw overhemd wilt dragen niet te groot is, maar wel lang genoeg. Als het t-shirt te groot is kan het gaan lubberen onder het overhemd wat zorgt dat het overhemd niet netjes meer zit. Kies de juiste maat en dat het enigszins strak om je lijf zit waardoor het overhemd er glad overheen valt.

Ook moet het t-shirt lang genoeg zijn, zodat het bij het bukken niet uit de broek glipt waardoor het omhoog kan trekken. Ook zorgt dat voor een vervelend gevoel dus zorg voor de juiste lengte. Als je afhankelijk bent van grote maat herenkleding, kan de lengte soms een probleem zijn. Maar bij de juiste aanbieders zijn tegenwoordig vele grote maten heren t-shirts te verkrijgen. Waardoor het krijgen van de juiste lengte hiervoor ook geen probleem meer hoeft te zijn.

Gekleurd of wit

Afhankelijk van de kleur van het overhemd kun je kiezen of je een gekleurd of wit t-shirt draag onder het overhemd. Bij een donker overhemd zoals bijvoorbeeld zwart, kun je eventueel een zwart shirt dragen. Zodat de boord van het shirt overeenkomt met de kleur van het overhemd. Draag je een lichter overhemd dan is meestal wit het beste aan te raden. Wil je het overhemd open dragen, dan kun je natuurlijk ook een trendy shirt met een print eronder dragen.

Een t-shirt of hemdshirt

Een t-shirt vind je meestal in de twee verschillende modellen v-hals of ronde hals. Een hemdshirt is mouwloos en heeft smallere banden over de schouders. Mocht je grote maten overhemden dragen, dan is een hemdshirt misschien het prettigste om te dragen. Zodat je geen last hebt van de extra stof van de mouwen. Een ronde hals staat onder een overhemd meestal het beste, omdat de hals dan beter aansluit. Maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van jouw eigen persoonlijke smaak.

https://www.bigmensfashion.nl