Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

De slimme bedrijfsdeur: iets voor u?

In een tijd waarin slimme apparaten een integraal onderdeel van ons dagelijks leven zijn, evolueert ook de bedrijfsdeur naar een intelligent en geavanceerd element in commerciële en industriële omgevingen. Ontdek hier enkele slimme functies die uw bedrijfsdeur efficiënter kunnen maken en kunnen bijdragen aan energiebesparing.

 

1. Bediening met uw telefoon

Net zoals veel andere apparaten kunnen bedrijfsdeuren nu ook worden bediend met uw mobiele telefoon. Via wifi of bluetooth wordt uw smartphone gekoppeld aan de deurbediening. Na een eenvoudige koppeling via een app, kunt u de deur op afstand bedienen. Of het nu gaat om het openen van de deur voor een levering of het sluiten ervan na werktijd, deze functie biedt flexibiliteit en gemak. Houd er rekening mee dat de bediening binnen het bereik van het wifi-netwerk of bluetooth moet zijn.

 

2. Slim openen en sluiten

Om onnodig warmteverlies te voorkomen en de beveiliging te verbeteren, kan de deur zo worden geconfigureerd dat deze automatisch sluit na een bepaalde periode van openstaan. Voor binnendeuren of bedrijfsdeuren op afgesloten terreinen kan het handig zijn om de deur automatisch te openen bij naderende voertuigen, zoals heftrucks. Radardetectie kan dit mogelijk maken door voertuigen binnen een specifieke straal te detecteren.

 

3. Snellere openingsbewegingen

Voor situaties waar snelheid cruciaal is, zoals frequente toegang tot een gebouw, kan een snelloopmotor de ideale keuze zijn. Deze motor opent de deur aanzienlijk sneller dan standaard deuren, waardoor de wachttijd wordt geminimaliseerd en de productiviteit wordt verhoogd.

 

4. Realtime connectiviteit

Voor locaties met meerdere deuren is het waardevol om in real-time de status van elke deur te kunnen monitoren. Aanvullende systemen bieden informatie over onderhoudsbehoeften, storingen en energieverbruik van verschillende deuren. Deze connectiviteit vergemakkelijkt het beheer, vooral in grotere gebouwen, en zorgt voor een proactieve benadering van deuronderhoud.

 

Maak uw bestaande deur slim

Veel van deze slimme functies kunnen ook worden geïntegreerd in bestaande bedrijfsdeuren, waardoor u de intelligentie van uw deur kunt upgraden zonder de noodzaak van volledige vervanging. Of het nu gaat om een bedrijfsdeur die al jaren in gebruik is of een nieuwe installatie, de focus ligt op het kiezen van functies die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften.

 

Ontdek de toekomst van bedrijfsdeuren op Rolflex.com

Als u op zoek bent naar een intelligente, praktische, en esthetisch aantrekkelijke bedrijfsdeur, biedt Rolflex een scala aan oplossingen. Bezoek rolflex.com voor meer informatie over de slimme mogelijkheden en geavanceerde bedrijfsdeur technologieën.

 

https://www.rolflex.com/nl/