Bloghopper
Image default
Woningen

Hierom koop je een douchedeur bij badkamerwinkel.

Laag-ijzer glas, wat is dat?

Als je een oplossing van glas zoekt die je een uitstekende zichtbaarheid en helderheid geeft, kun je kiezen voor laag-ijzer glas. Laag-ijzer glas is een ander soort glas dat meer licht doorlaat dan traditioneel glas. Daardoor zijn je douchedeuren optisch helderder, kleurlozer en transparanter, waardoor je meer helderheid krijgt. Het verschil kan subtiel zijn, maar dit glas zorgt voor een heldere, visueel aantrekkelijk object die meer licht in je ruimte brengt. Maar de keuze is aan jou.

 

Etsen of privacy-glas

Wanneer je op zoek bent naar extra privacy, kun je overwegen om matglas of textuurglas te gebruiken. Het gaat erom waar jij je het prettigst bij voelt. Matglas kan worden verkregen door de buitenkant van het glaspaneel te zandstralen om een fijne textuur te creëren. Privacy-glas kan ook worden verkregen door een chemisch proces dat zuur etsen wordt genoemd. Dit glas voegt een visuele interesse toe en maakt het tegelijkertijd vaag, zodat het privacy biedt. Er zijn vandaag de dag een groot aantal opties voor structuurglas beschikbaar; te veel om op te noemen. Ga je een douchedeur kopen? Met zoveel keuzemogelijkheden voor je douchedeur vind je vast iets dat bij jou past. Online vind je allerlei informatie en tips waar je op moet letten. Veel plezier bij het uitzoeken van jouw nieuwe douchedeur!

 

Douchedeur kopen

Een douchedeur kopen kan een langdurig proces worden omdat er enorm veel keuze is. Het begint al met de keuze tussen kunststof en glas. Beiden hebben hun eigen voordeel, maar glas is over het algemeen een betere keuze omdat het langer meegaat. Het is ook mooier dan kuststof. Heldere glazen deuren zijn gemaakt van glas dat veel lijkt op het glas dat voor ramen wordt gebruikt, behalve dat het dikker is. Afhankelijk van het fabricageproces zal helder glas een groenachtige tint hebben die standaard is voor de industrie en grotendeels te wijten is aan het ijzergehalte in het glas. Deze normale groene tint in je douchedeur kan veranderen hoe je douchetegel eruit; hoe dikker het glas wordt, hoe donkerder de tint wordt.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchedeuren