Bloghopper
Image default
Bedrijven

Gekleurde sierkussens ter decoratie van je bank

Sierkussens, net als woonaccessoires de manier om jouw woon- of slaapkamer een extra boost te geven. De trend van dit moment, dat is toch wel hotel chic, maar ook een botanisch interieur is ontzettend populair. Wat past er nu beter bij een hotel chic slaapkamer, dan een paar stijlvolle sierkussens. Kleuren die we vaak terug zien komen bij zowel hotel chic als botanisch, dat zijn de kleuren zwart, groen, goud en beige. Dus wil jij je woon- of slaapkamer een nieuwe look en feel geven, ga dan aan de slag met sierkussens. Zo kun je kiezen voor zwarte sierkussens, maar ook de combinatie met beige sierkussens is perfect om licht en donker met elkaar te combineren.

Zwarte sierkussens

Zwart, vaak niet de meest voor de hand liggende keuze wanneer het gaat om sfeer. Toch is zwart een immens populaire kleur en straalt het luxe uit. Niet voor niets zijn zwarte sierkussen een relatief goede en voordelige manier om je woon- of slaapkamer een luxe uitstraling te geven.Zwarte sierkussens gecombineerd met goud of groen zorgen voor het optimale effect. Vooral wanneer jij het gevoel hebt dat je bank wel een opfrisbeurt kan gebruiken, dan is de toevoeging van sierkussens de manier om dit te doorbreken.

Beige sierkussens

Naast zwarte sierkussens, zijn ook beige sierkussen de perfecte manier om wat extra sfeer toe te voegen aan ons interieur. Door de lichte kleuren te combineren met donkere kleuren halen ze het allerbeste in elkaar naar boven. Dit zorgt niet alleen voor extra sfeer, maar zorgt er ook voor dat je een stuk meer diepgang krijg binnen jouw woonkamer. Ook voor de slaapkamer zijnbeige sierkussens bij uitstek geschikt. Zo kun je beige in de basis met iedere andere kleur combineren. Dit komt doordat beige een zogenaamde basiskleur is. Een basiskleur zorgt voor rust en evenwicht binnen een bepaald kleurenpalet.

Sierkussens combineren

Sierkussen kunnen oneindig worden gecombineerd. Volledig afhankelijk van jouw smaak en stijl kunnen verschillen kleuren en patronen met elkaar worden samengevoegd. Combinaties die het vaak goed doen zijn goud en zwart, maar ook zwarte kussens met gouden prent zijn immens populair. Het kan natuurlijk zijn dat een prent op je kussens een drukke uitstraling geeft. Dit is door te combineren met een effen kunnen de manier om de drukte wat te neutraliseren. Niet voor niets zijn kussens erg geliefd binnen Mix & Match.

Gerelateerde artikelen

Bloemen voor een uitvaart Rotterdam

Tuinfeest in de herfst: 5 tips en tricks voor een onvergetelijk feest

Zo wordt jouw eigen bedrijf een succes