Bloghopper
Image default
Gezondheid

Donkere vlekken in nek

Donkere vlekken in nek

Vaak wordt er niet bij stil gestaan. Maar naast je ogen, het gezicht is je hals toch een deel van je visite kaartje. Wanneer je last hebt van donkere pigmentvlekken in het gezicht dan kan dit toch een vorm van ongemak en onzekerheid veroorzaken. Dit is natuurlijk hartstikke zonde, daarom hebben wij onderstaand handige informatie en ook 1 tip qua product, om dergelijke vlekken te verminderen.

Hoe ontstaan donkere huidvlekken in de nek

Donkere huidvlekken kunnen door een mix van diverse aspecten in het leven ontstaan. Ten eerste natuurlijk door te leven. Door het wassen met allerlei producten die toch stuk voor stuk stoffen bevatten die eigenlijk schadelijk zijn voor de huid. Daarnaast is de hormoonhuishouding ook echt een aspect die je niet in de hand hebt, maar waardoor allerlei pigmentvlekken en pigmentverstoringen kunnen optreden. Toch is de hoofdoorzaak de zon. Je denkt er misschien niet altijd goed over na. Maar ook op een bewolkte dag komt er UVB straling op je huid. Het klinkt misschien onrealistisch maar zodra je zonder SPF naar buiten gaat overdag ben je eigenlijk tot een bepaalde maten aan het zonnen. Ons advies is daarom om altijd een spf te dragen.

Hoe kan ik nek en hals vlekken verminderen

Zodra je inmiddels vlekken in je hals en nek hebt is ons advies om:
1. altijd voldoende te drinken
2. Te matigen met ongezond eten en alcohol.
3. Het starten met het gebruiken van een pigment verlichtende crème zoals Skinlight.

Waar kan ik de crème tegen vlekken in de nek bestellen?

Je kunt Skinlight online bestellen. Je smeert het in principe 2x per dag op voor zeker 3-5 weken in combinatie met een SPF. Nu zul je zien dat de donkere tot zwarte vlekken in de hals en nek tussen week  3 en 5 duidelijk verminderen.