Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Design lampen

Designlampen: sfeerbepalende eyecatcher 
Het wordt alweer vroeger donker en ’s avonds speelt kunstmatige licht sneller een belangrijke rol in onze woonkamers. In de donkere maanden bepalen licht en de manier waarop dit vormgegeven wordt een belangrijke rol bij de sfeer van een ruimte. Hiermee is de lamp een essentiële accessoire in de ruimte, welke direct de aandacht zal trekken. Hiermee is de vormgeving van de lamp erg belangrijk. Deze eye-catcher heeft namelijk directe invloed op de stijl en de warmte van de gehele kamer. Dit is een reden dat veel mensen kiezen voor een designlamp. De manier om op een stijlvolle manier je kamer te verlichten. De lamp wordt op deze manier het centrum van de ruimte.

Een veelvoud aan varianten
Het stempel dat een designlamp drukt op de uitstraling van een ruimte is groot. Daarom is het erg belangrijk dat je het design ook laat aansluiten op jouw smaak en waar mogelijk de rest van je interieur. Dit zorgt er voor dat het een geheel wordt en je de gewenste uitstraling in je kamer kunt realiseren. Een lamp die niet bij je smaak past zul je bovendien binnen de kortste keren zat zijn en zorgt vanwege de nadrukkelijke aanwezigheid voor ongewenste frustraties. Laat je daardoor goed informeren over de verschillende verschijningsvormen en uitvoeringen. Maak op basis van deze informatie een weloverwogen keuzes over zowel het model als de kleur. Alleen op deze manier weet je zeker dat je een designlamp aanschaf die daadwerkelijk bij jou als persoon en de ruimte past.

Durf onderscheidend te zijn
Veel mensen schaffen geen designlamp aan omdat dit meestal in het oog springende ontwerpen zijn. Deze mensen vinden de lampen vaak te uitbundig en durven hiermee niet op te vallen. Hierbij wordt de slogan ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ gehanteerd. Er wordt in deze gevallen vaak gekozen voor een ’13 in het dozijn’ lamp waar de eigenaren al snel doodongelukkig mee zijn. Het devies is dan ook altijd, durf onderscheidend te zijn en kies een lamp die opvalt. Zo kun je namelijk een sfeer creëren is die verder gaat dan de standaard. Kies bijvoorbeeld één van de lampen van Anne Lighting en laat de buitenwereld jouw onderscheidende karakter zien.

Een designlamp heeft dus allure en karakter en zorgt voor een onovertroffen sfeer en uitstraling in je kamer. Wees daarbij kritisch maar denk altijd in mogelijkheden.

http://www.wonenonline.nl/interieur-inrichten/verlichting/nieuw-verlichtingsmerk-anne.html