Bloghopper
Image default
Mobiliteit

De revolutie: ATTO Inklapbare schootmobiel

Revolutie op het gebied van inklapbare scootmobiels

Met veel trots presenteren wij de ATTO opklapbare scootmobiel in Nederland.De moving life scooter van ATTO is speciaal ontworpen voor personen met een lichamelijke beperking. Uitgevouwen is het breedste punt slechts 56 cm, dit zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring in zelfs de smalste winkelpaden. Ondanks het kleinde formaat is de ATTO scootmobiel enorm veelzijdig en functioneel. Gebruikers kunnen moeiteloos met de slimme mechanismen een perfecte pasvorm aannemen, met inbegrip van de verstelbare grip, zithoogte en opklapbare armleuningen. De voetsteun is vlak gemaakt voor eenvoudige montage, de rijhoek is perfect uitgelijnd en uitgerust met speciaal materiaal dat slippen voorkomt. Dit allemaal om een obstakelvrije omgeving te creëren.

Gegarandeerde prijsgarantie op de ATTO scootmobiel

Bij CuraNovum garanderen wij dat u voor de laagste prijs de ATTO inklapbare scootmobiel kunt kopen, en dat is niet alleen een belofte. Want komt u de ATTO opvouwbare scootmobiel, met een identieke invulling en op voorraad, toevallig ergens anders goedkoper tegen? Dan trekken wij onze prijs niet alleen gelijk, maar krijgt u ook nog eens extra 5% korting op de ATTO inklapbare scootmobiel. Bekijk de voorwaarden hier. Nog niet overtuigd? Meld u dan aan voor een thuisdemonstratie en ervaar zelf de voordelen van onze fantastische scootmobiel. Wij verzekeren u dat u niet teleurgesteld zult raken.

Pechhulp dienst voor de Scootmobiel

Niets zo vervelender dan het krijgen van pech aan uw scootmobiel terwijl u onderweg bent. Daarom werkt CuraNovum samen met ANWB wegenacht Scootmobiel Pechhulp Service. Deze service is voor iedereen met een scootmobiel. Bent u onderweg en krijgt u te maken met pech aan uw scootmobiel, dan kunt u de Wegenwacht bellen voor pechhulp. De voordelen op een rij:

  • 24/7 en 7dagen in de week hulp bij pech onderweg binnen Nederland.
  • Pech niet direct op te lossen? Wij brengen u en uw scootmobiel naar huis, een reparateur, of uw bestemming.
  • Ook recht op hulp wanneer u met een andere scootmobiel rijdt.
  • Inclusief pechservice voor uw (elektrische) fiets, snorfiets of bromfiets.

Een gratis thuis demo van onze opvouwbare scootmobiel

U kunt ons gewoon bellen op 085 – 060 2407 voor het maken van een afspraak of via ons online aanvraagformulier. Wanneer u een demo aanvraagt, stemmen wij een datum en tijd met u af. We proberen altijd om u een afspraak binnen 2-3 dagen tijd te bieden. Als de afspraak is gemaakt, krijgt u de naam van de demonstrator en stellen wij u een paar vragen. We willen er namelijk voor zorgen dat we uw behoeften begrijpen. U ontvangt ook nog een dag van te voren een belletje van ons om alles opnieuw te bevestigen.

https://curanovum.nl