Bloghopper
Image default
Bedrijven

De meest geliefde relatiegeschenken

Veel bedrijven gebruiken de klassiekers onder reclamemateriaal – en niet zonder reden, want de beproefde producten behoren vaak tot de beste relatiegeschenken. Deze bestsellers verkopen niet alleen goed, maar hebben ook een hoge reclame-impact bij klanten, medewerkers en zakenpartners – of u ze nu gebruikt op beurzen, in de dagelijkse praktijk of bij andere evenementen. We laten je kennismaken met de tien beste relatiegeschenken voor jouw bedrijf.

Balpen

Balpennen behoren tot de beste relatiegeschenken, omdat ze zowel privé als professioneel kunnen worden gebruikt. Verfijn deze bedrijfsgeschenken met een lasergravure, bijvoorbeeld met uw logo of de reclameslogan, hierdoor ontstaat er een herkenningswaarde en worden de klanten door middel van de balpen steeds weer aan uw producten en diensten herinnerd.

USB-sticks

USB-sticks zijn populaire cadeaus voor klanten, omdat ze bij elke gelegenheid kunnen worden weggegeven met een logo-opdruk. Ze bieden ruimte voor informatie over het bedrijf en zijn daarom ook geschikt als giveaway op de beurs. De ontvangers kunnen de USB-sticks individueel gebruiken en zo uw bedrijf keer op keer terugroepen.

Textiel

T-shirts en ander textiel worden gezien als top relatiegeschenken, omdat ze door de bedrukking door veel mensen worden opgemerkt. Dit reclamemedium heeft een lange levensduur dankzij het hoogwaardige drukproces en zorgt ervoor dat uw boodschap snel wordt verspreid. Hetzelfde geldt voor paraplu’s en petten, die u individueel kunt laten bedrukken.

Powerbanks

Powerbanks behoren tot de beste relatiegeschenken omdat er veel vraag naar is bij klanten. Als mobiele opladers zorgen ze ervoor dat verschillende eindapparaten zoals smartphones, tablets en mp3-spelers van stroom kunnen worden voorzien. Als u uw bedrijfslogo op de give-aways laat bedrukken, kunt u met dergelijke promotionele artikelen een hoog bereik bereiken.

Bekers

Drinkbekers zoals mokken en kopjes met reclame zijn bijzonder populair bij klanten omdat ze geschikt zijn voor verschillende warme dranken in het dagelijks leven. U kunt kiezen voor de klassieke keramische mok met verschillende patronen en voor de nieuwigheden, zoals de Magic-mok, die van kleur kan veranderen.

Sleutelhangers

Sleutelhangers worden beschouwd als de beste relatiegeschenken voor mensen en bedrijven in de vastgoedsector. Maar ook bij oprichters kunnen deze bedrijfsgeschenken onder druk scoren, omdat ze symbool staan ​​voor de nieuwe start en ook nog eens razend populair zijn bij klanten.

Kalenders

Kalenders zijn er in veel verschillende designs, zoals een 3-maandskalender met reclameprint, een scheurkalender voor aan de muur of een praktische bureaukalender voor op kantoor. Deze top relatiegeschenken kunt u individueel laten bedrukken zodat het hart van de klant sneller gaat kloppen.

Blocnotes

Kantoorartikelen behoren tot de meest populaire reclamemedia in Duitsland, daarom mag u naast pennen ook notitieblokken en plaknotities niet negeren. Deze artikelen worden beschouwd als top relatiegeschenken en worden slim in het geheugen van uw potentiële klanten geprent.