Bloghopper
Image default
Bedrijven

Bouwongelukjes

Tijdens het bouwen van huizen wordt er rekening gehouden met verschillende aspecten. Zo dient het huis overzichtelijk ene logisch gebouwd te worden. Fouten worden niet op prijs gesteld en zorgen voor verlies van geld en tijd. Er verschijnen weleens foto’s op internet met bouwfoutjes. Een voorbeeld hiervan is dat er balkon is neergehangen op een plek waar geen opening zit. Dit is zeer storend en verliest zo zijn waarde als geloofwaardig gebouw. In Nederland komen dergelijke bouwfouten niet veel voor. Er wordt dan ook logisch nagedacht over plaatsing en he is dan ook niet voor te stellen dat er dergelijke fouten gemaakt worden.

Een belangrijk element voor een huis is het licht, door de ramen op de juiste plekken te zetten komt er genoeg daglicht binnen en zorgt dit voor overzichtelijk huis. Daarom is het voor architecten zeer belangrijk dat deze vorm van licht goed gebruikt wordt. Het is dan ook soms lastig voor hen om iets innoverend te bedenken, omdat er soms geen ruimte genoeg is of de ruiten worden zo heel erg duur. Om die reden worden vaak grote en vrijstaande huizen zo gebouwd naar idee van de architect. Hij kan zo echt een stempel drukken door gebruik te maken van zijn of haar creativiteit of door nieuwe technieken. Dit zorgt er tevens voor uw huis uniek is.

Een nadeel van een dergelijk project kan zijn dat de ruiten weleens zouden kunnen breken. Glas reparatie is dan nodig, maar dit kan voor de bewoner soms een duur geintje worden omdat deze ruiten speciaal gemaakt dienen te worden. Ook zitten zij dan lang zonder ruiten en kan er een onaangename sfeer in het huis ontstaan. Het is daarom belangrijk dat men altijd voorzichtig te werk gaat met glas zodat er geen raam kapot gaat. Dit scheelt een hoop gedoe, tijd en geld.

http://www.glasned24.nl/