Bloghopper
Image default
Bedrijven

Bent u opzoek naar een kapsalon in Delft?

 

Bent u opzoek naar een kapsalon? En dan specifiek in de stad Delft? Dan bent u bij deze aan het juiste adres! In dit artikel krijgt u hierover meer informatie en neem ik u mee naar een aantal populaire kappers in de stad Delft.

 

Kapsalon in Delft

In Delft zijn er verschillende kappers te vinden. In de Schuijlenburchstraat, nummer 64, bevind zich de kapper ‘Haar van Delft’. Deze kapper is zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen. Daarnaast kunt u er terecht zonder, maar ook met afspraak. Daarnaast heeft Delft ook nog de M&M kapper. Zij noemen het zelf de gezelligste mannen en dames kapper van Delft. Deze kapper ligt op de Koornmarkt, nummer 2. Zij zeggen efficiënt, snel en naar de laatste mode te kunnen knippen. Daarnaast geven zij ook aan te werken met 100% vegan producten.

 

Kapper Delft Centrum

Indien u zich in het centrum van Delft bevindt, is het ook aan te raden om naar Kapper John te gaan. Deze kapper geeft naast het knippen, verven en advies geven over uw haar, ook nog schouder-nek-hoofd massages. Heerlijk als u even wilt ontspannen! Deze kapsalon ligt in de Brasserskade straat. Op nummer 144. U kunt hier zowel met afspraak als zonder afspraak terecht.

 

Krullen kapper Delft

Bij mensen met krullen ligt de kniptechniek vaak net iets anders. Hiervoor is de Crulsys techniek in het leven geroepen. Bij sommige kapsalons passen ze deze dan ook toe, zo ook bij Kapsalon Vera in Delft. Kapsalon Vera ligt in Delft op de Mina Krusemanstraat, nummer 40. U kunt hier doormiddel van een afspraak geholpen worden, of indien het niet druk is meteen. Naast dat u uw krullen hier perfect kunt laten knippen, is Kapsalon Vera ook een schoonheidssalon en nagelstudio. Ook verkopen zij producten van onder andere de merken: Artistique en Lanza.

 

Genoeg keus

Als u dus naar een kapsalon in Delft zoekt, is er genoeg keus. U hoeft niet lang te zoeken, en ik hoop u bij deze genoeg geïnformeerd te hebben.

http://www.onekappers.nl/