Bloghopper
Image default
Woningen

Avondje weg? Deur op slot!

Het wordt steeds belangrijker dat u bij het verlaten van uw woning of pand de deur goed op slot draait. Ook al gaat u maar heel even naar de winkel op de hoek van de straat, draait u alstublieft het slot goed dicht. Het duurt voor een inbreker namelijk maar enkele seconden om de deur open te krijgen, en binnen een paar minuten is uw huis leeg volgens de politie en 24 uurs slotenmakers uit Almere.

Als u voor een langere tijd weg gaat, bijvoorbeeld op vakantie, een paar daagjes naar familie in een andere stad of als u misschien een paar dagen weg gaat voor werk, is het geen slecht idee om te doen overkomen alsof u nog steeds gewoon thuis bent.

U kunt hiervoor de hulp van de buren inschakelen. U kunt de buren vragen om 1 of 2 keer per dag de gordijnen in uw huis iets meer open of dicht te doen. Of de ramen op en of dicht laten doen door de buren.

U kunt ook iemand op uw huis laten passen, als u voor heel lange tijd weg gaat is anti kraak misschien een goed idee.

U kunt tegenwoordig ook een slimme regelaar op uw telefoon downloaden. Hier mee kunt u op een afstand de lichten, verwarming, elektrische gordijnen en zelfs uw slot regelen. U kunt de lichten aan en uit doen waardoor het lijkt dat u thuis bent, u kunt de tv soms aanzetten. U kunt lamelle open en dicht doen.  en u kunt de verwarming aan en uit zetten. Dit heeft niks met anti inbraak te maken, maar u kunt wel er voor zorgen dat uw kiet lekker warm is bij thuis komst.

Natuurlijk kunt u buiten dit alles ook nog extra sloten plaatsen. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan even op het internet of bel een slotenmaker Almere Buiten.