Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Zelf een webshop maken vs webshop laten maken

In deze tijden van corona en quarantaine gaan mensen steeds minder naar fysieke winkels en steeds vaker shoppen ze op online platforms. Mensen willen alles online vinden, zodat het risico op besmetting kleiner wordt. Het is heel handig om alles wat je nodig hebt te kunnen bestellen met één druk op de knop. Het online bestellen van dingen wordt steeds populairder. Je hoeft het huis er niet voor uit en vaak zijn er niet eens verzendkosten aan verbonden. Het enige nadeel dat er altijd is, is de verzendtijd, het duurt meestal minstens 24 uur voordat je je producten in huis hebt, vaak nog langer zelfs. Een ander nadeel van online dingen bestellen, zijn overbelaste webshops. Spullen worden online via webwinkels gekocht, maar als die vastlopen en/of niet goed werken, is dat heel frustrerend. Webshops zijn dus essentieel bij het maken van winst in deze tijden. In dit artikel zet ik het zelf maken van een webshop tegenover het uitbesteden van een webshop.

 

Als je je eigen webwinkel maakt, moet je dit alleen laten doen door een van je medewerkers die er echt verstand van heeft. Een slechte werkende webshop is namelijk nog erger dan geen webshop. Er zijn een aantal webshopshoftware-aanbieders zoals Lightspeed, MyShop en Magento webshop laten maken. Hierop kunt u voor weinig geld snel een webshop in elkaar zetten. Echter bent u dan nog wel afhankelijk van deze aanbieder. Voor een klein of beginnend bedrijf is dit prima.

 

Een groot bedrijf heeft meer baat bij het kopen en beheren van een eigen domein. Deze webapplicatie laten maken kost wel meer geld, maar u heeft dan ook meer flexibiliteit en kan precies bepalen hoe het eruit komt te zien en hoe het zal moeten werken. Een nadeel van het uitbesteden van een webshop maken, is dat leehnavasor een webwinkel laten maken geld kost. Maar als u een drukbezochte webwinkel is, is dit het wel waard.

https://www.edit4u.nl/