Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

De schoonheid van de herfst

Ik snap het heel goed als je liever een zomermens bent. Dat riep ik ook altijd. Het is lekker lang licht buiten dus je kan genieten van fijne zomeravonden. Ik had vroeger altijd een hekel aan de herfst.  Toch is de herfst zo er nog niet. De herfst wordt vaak gezien als een periode waarin het snel donker Het is koud en nat. De bomen worden kaal. Kortom een grauwe grijze boel, waarin binnen zitten de beste optie lijkt. Maar ik heb geleerd dat de herfst zoveel meer is dan een grauwe grijze boel. Er zijn ontzettend veel mooie buitenactiviteiten die je kan doen in de herfst. Ik zal je vertellen wat de leukste activiteiten zijn de je kan doen in de herfst.

Boswandeling

Je kunt bijvoorbeeld een boswandeling maken. Dat klinkt een beetje ouderwets en best saai. Ik begrijp volkomen dat dit wellicht zo overkomt. Je doet immers niet veel anders dan gewoon lopen. Maar het gaat er vooral om dat je je volledig ontspant tijden een boswandeling in de herfst. Sta er eens bij stil hoe mooi het uitzicht is in de herfst. Geniet ook eens van de geuren en kleuren van de herfst. Dát is de magie van een boswandeling. En laat je ook niet uit de wegslaan als het een beetje regent. Ikzelf hen een uitstekende paraplu van Plushop gekocht om mezelf te beschermen tegen de regen.

Andere activiteiten

Als je ondanks mijn lofrede over een boswandeling niet overtuigd bent zijn er genoeg andere activiteiten die je kan ondernemen in de herfst. Kastanjes zoeken in de natuur met kinderen is hartstikke leuk. Neem ook een spiegeltje mee als je de natuur ingaat. Dat zorgt ervoor dat je net iets meer ziet in de natuur. Je kan dan bijvoorbeeld onder een paddenstoel kijken of toch die ene kant van een boom bekijken die normaalgesproken niet zichtbaar is. Je kan ook met de kinderen herfstkransen maken. Dat is erg leuk en je bent hartstikke creatief bezig. Eerst zoeken naar de mooiste bloemetje, takjes, eikels en kastanjes. En vervolgens knutselen maar! Er zijn natuurlijk ook activiteiten die iets geschikter zijn voor volwassenen. Zo is hardlopen in de natuur heel fijn. Je kunt samen picknicken of een fietstocht maken. Wij maken altijd een mooie fietstocht door Almelo om vervolgens een hapje te eten in een restaurant in Almelo.

Gerelateerde artikelen

Eigen ontworpen kalenders laten drukken?

Met deze raamdecoratie heb jij een koele kamer deze zomer!

Wat is een VPN en waarom heb je die op je mac nodig?