Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Wat is een VPN en waarom heb je die op je mac nodig?

Wat is VPN? Dit staat voor: “Virtueel Particulier / Privé Netwerk” Via deze oplossing is het simpelweg gezegd mogelijk om anoniem te surfen. Op deze manier kan men veilig het internet opgaan. Door hier gebruik van te maken hoeft men zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Tenminste als het op de privacy aankomt. Iemand zonder VPN kan gemakkelijk worden getraceerd. Voorheen was het belangrijk om een VPN op een windows computer te instaleren voor de veiligheid. Voor een mac was dit niet nodig maar tegenwoordig kunt u ook eenvoudig op een mac gehackt worden bij het gebruik van wifi hotspots. Lees daarom hier waarom een vpn voor macbook belangrijk is.

 

Iedereen heeft een uniek IP-adres. Dit is zeer gemakkelijk te traceren naar het fysieke adres. Het is tegenwoordig belangrijker als ooit om de privacy zo goed als mogelijk te beschermen. Niemand wil graag enige sporen achterlaten op het internet. Hierbij hoeft niemand overigens kwade bedoelingen te hebben. De identiteit beschermen is juist extra belangrijk voor de gewone burger!

Maak ook gebruik van een VPN! Duizenden sites bieden zo’n privé netwerk aan. De prijzen beginnen al bij pakweg een 2 euro per maand. Maak wel gebruik van een betrouwbare aanbieder.