Bloghopper
Image default
Woningen

Wat is de beste hondvriendelijke vloer?

Hoe u van uw hond en uw vloeren kunt houden

Voordat we ingaan op de beste vloeren voor uw hond, moeten we een paar dingen rechtzetten. Natuurlijk zal je pup waarschijnlijk veel tijd op de grond doorbrengen, maar het is een hele klus om te zeggen dat honden en vloeren beste vrienden zijn. Dat komt omdat honden hard zijn op vloeren. Tussen het kwijlen, de modderige poten en de kwispelende rode wijn tragedies, krijgen de vloeren een pak slaag van deze harige vrienden.

Uw hond hoeft uw vloer dromen niet te verpletteren 

De vloeren van uw dromen zijn altijd mogelijk. Zoals ze zeggen: “Waar een wil is, is een weg.” Als pluche wit tapijt je droom is, betekent het hebben van een hond niet per se dat je het niet kunt hebben. Het betekent wel dat u extra tijd zult moeten besteden aan het verzorgen en schoonmaken van dit soort vloeren, omdat er ongetwijfeld ongelukken met puppy’s kunnen gebeuren. Daarbij heb je ook laminaat vloeren met hongaarse punt legmethode, vaak zijn deze vloeren te glad voor honden waardoor ze uitglijden.

Onze lijn van Rival by Resista-tapijten hebben hoogwaardige vezels die bestand zijn tegen pletten, vlekken en vuil van modderige poten. Bovendien is dit tapijt verkrijgbaar in 20 opvallende tinten met een vlekgarantie van 10 jaar zonder uitsluiting. Dankzij de waterdichte achterkant kunt u erop vertrouwen dat gemorst voedsel uit de hondenbak of rommel van huisdieren niet doordringt.

Zoals gezegd, als de vloer van uw dromen niet lijkt te trillen op uw hond , we kunnen u er niet van weerhouden ze te krijgen. Maar we kunnen ook niet voorkomen dat uw hond zichzelf, hun speelgoed of andere honden over uw gloednieuwe tapijt sleept. Dat gezegd hebbende, we hebben de beste vloer voor honden met producten die voor jou minder onderhoud vergen en toch stijlvol en mooi zijn, of je hond zich nu gedraagt of niet.

Luxe vinyl spant de kroon

Als u op zoek bent naar de beste vloeren voor honden, dan is luxe vinylvloeren de beste keuze, aangezien deze stijl van vloeren aan alle eisen voldoet. Het is waterdicht, krasvast, deukvrij en kan bij gebruik van de juiste backing ook geluiddempend zijn. Het reliëfoppervlak van luxe vinylvloeren zorgt er niet alleen voor dat het andere vloersoorten zoals hout of tegels nabootst, maar het geeft ook de poten van uw hond wat grip wanneer ze een hevig touwtrekken spelen.

Steen is een geweldige tweede plaats

Stenen vloeren zijn een andere leuke optie voor ‘doggo’s’. Het is gemakkelijk schoon te maken, krasvast en waterdicht. Als uw hond niet goed van plan is, zal de rommel minder duidelijk zijn op stenen vloeren.

Sluit houten vloeren niet uit

Hardhouten vloeren zijn mooi en makkelijk schoon te maken. Bovendien zijn sommige soorten hardhout harder dan andere, waardoor ze geweldige opties zijn om krassen en deuken te weerstaan wanneer uw hond besluit zijn bot van een trap te laten vallen. De Janka-schaal is een uitstekende manier om de hardheid van houtsoorten te bepalen. Hoe hoger de score op de Janka-schaal, hoe groter de kans dat de soort de krassen van huisdieren kan weerstaan. Natuurlijk kunt u altijd even langsgaan bij uw plaatselijke Flooring America, en een van onze experts kan u helpen bij het kiezen van de juiste houtsoort om te beschermen tegen uw pup.

The Final Touches voor hondbestendige vloeren

Om uw vloeren nog beter te beschermen, kunnen tijdens het installatieproces afdichtmiddelen en afwerkingen op uw vloeren worden aangebracht om te helpen beschermen tegen eventuele rotzooi die uw hond zou kunnen maken. Er kunnen veel vragen zijn als het gaat om het koppelen van uw huisdieren en vloeren.