Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Veel gestelde vragen over onze lichaamsdroger

Soms gebeurt het je wel eens, dat je iets wil weten over een bepaald onderwerp of over een bepaald product. Niet alle informatie is duidelijk voor jou, dus jij bent op zoek naar iets of iemand die er wel verstand van heeft. Het maakt eigenlijk niet uit wat het is, soms wil je gewoon iets weten. Voor de leuk, of omdat je die kennis nodig hebt. Denk jij er al een tijdje over na om jouw badkamer wat extra luxe mee te geven? Bijvoorbeeld door een luxe douche te installeren of door een body dryer kopen? Dat zijn geen kleine aankopen, dus waarschijnlijk wil jij wel eerst zeker van je zaak zijn voordat je besluit deze producten te kopen. Wil jij je nu verdiepen hierin? Dan ben je bij het juiste artikel gekomen! In dit artikel beantwoord ik namelijk veel gestelde vragen over de wellness producten van Lavicta.

 

Hoe werkt de Lavicta lichaamsdroger? Onze lichaamsdroger kan je bedienen door simpelweg op de luchtdrukknop te drukken. Makkelijker kan het niet!

Uit welke standen kan ik kiezen? De Lavicta lichaamsdroger heeft 3 standen: voorverwarmen, lichaam droge en uit. Redelijk overzichtelijk dus.

Uit welke kleuren lichaamsdroger kan ik kiezen? Onze lichaamsdrogers kunnen elke kleur naar keuze krijgen. Bovendien bieden wij ook nog de optie voor een metallic effect.

Hoe zit het met de veiligheid? Je zou je zorgen kunnen maken om hoe veilig een elektrisch apparaat in de douche nou eigenlijk is, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken! Onze lichaamsdroger is gepatenteerd en speciaal ontworpen voor gebruik in een douche ruimte.

Hoe lang heb ik garantie op de lichaamsdroger? Vanaf de dag van de aankoop heb jij drie jaar garantie op onze lichaamsdroger.

Installeren jullie de lichaamsdroger ook? Ja, dat doen onze elektriciens voor jou! Wel zo makkelijk, nu hoef je het zelf niet te doen.

https://lavicta.nl/