Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Uitbreiding woonruimte door een dakkapel uit Deventer

Een simpele maar doeltreffende manier om je woonruimte te vergroten is door het plaatsen van een dakkapel uit Deventer. Het brengt een enorm stuk extra licht op je zolder, en die krappe zolder wordt ineens een volwaardige slaapkamer, of hobbykamer, of kantoorruimte, of sportruimte. Alleen maar door het plaatsen van een dakkapel uit Deventer. Veel woningen zijn praktisch ingedeeld en ingericht, woonkamer, keuken, eventueel een bijkeuken, toilet, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, en dan nog een zolder. Dat is vaak de sluitpost. Een rommelzolder, waar de overtollige ballast van beneden wordt neergezet. En dat is wel heel erg jammer. Met een dakkapel uit Deventer maakt u van de zolder een net zo belangrijke, of misschien wel belangrijker, ruimte als beneden. Natuurlijk is een dakkapel uit Deventer een investering, maar wel eentje die z’n geld dubbel en dwars waard zal blijken te zijn.

In een dag geplaatst

Als u, na lang dubben en overleggen, slapeloze nachten, echtelijke ruzies, gereken en gepuzzel, uiteindelijk heeft besloten dat u een dakkapel uit Deventer wilt laten plaatsen, dan begint het. De zolder moet opgeruimd, er komt een slaapkamer, of een andere mooie ruimte. Er komt een nieuwe indeling, want elk huishouden heeft rommel die naar de zolder moet. Zeker als er geen garage voorhanden is, of een schuur. Er komt een kraan, er wordt een enormgat in het dak gezaagd, en er wordt een kant en klare kapel op het dak gehesen. Een hele operatie, maar wie a zegt moet ook b zeggen. U kunt niet meer terug. Maar, er zijn vaklui aan het werk, dus het komt echt allemaal piekfijn in orde.

Als alles geplaatst is en keurig water-en winddicht afgewerkt is, kunt u de nieuwe ruimte, want zo voelt het, opnieuw gaan inrichten. En u zult verbaasd zijn over de prettige en lichte woonsfeer die er nu is.