Bloghopper
Image default
Woningen

Raam bestellen

Beoordeling van merkfabrikanten van kunststofprofielen.
Wanneer de kwestie van het kopen van een kunststof raam zich voordoet, is de keuze niet eenvoudig. Er zijn veel bedrijven, de concurrentie is groot, elke fabrikant belooft minstens 30 jaar dienst voor zijn profiel. Waarop moet u letten? Wij brengen die fabrikanten van PVC-profielen onder uw aandacht die de kwaliteit van hun producten door lang werk hebben kunnen bevestigen. Onze lijst bevat 9 van dergelijke bedrijven die op de Russische markt vertegenwoordigd zijn.

VEKA
Dit Duitse bedrijf is opgericht in 1969. Er zijn productievestigingen geopend in de VS, Canada, België, Groot-Brittannië, Polen, China, Spanje, Frankrijk, Rusland. Alle productie wordt gecontroleerd door het hoofdkantoor in Duitsland.

Nu worden de producten van dit bedrijf geïmporteerd in meer dan 40 landen en is het merk zelf stevig verankerd in de markt van fabrikanten van PVC-producten.

REHAU
Een ander Duits bedrijf, een leider in de raamindustrie, begon zijn geschiedenis met de productie van randen en waterslangen in 1948. In 1958 werd het eerste kunststof raamprofiel REHAU geproduceerd. Naast profielen voor kunststof ramen produceert het bedrijf composiet componenten voor auto’s en zelfs vliegtuigen. Zo verliet de miljoenste bumper voor BMW in 1990 (!) De REHAU-fabriek. Wat betreft het PVC-profiel voor ramen zijn de cijfers nog ambitieuzer.

Voor het eerst stapte REHAU in 1962 buiten zijn geboorteland Duitsland en bouwde een fabriek in Canada. Het bedrijf heeft nu eigen productiefaciliteiten in 41 landen.

KBE
Een andere leider in de productie van PVC-profielen komt weer uit Duitsland. KBE werd in 1980 in Berlijn opgericht om kunststoffen voor de bouw en elektrotechniek te vervaardigen. Dankzij zijn hoge kwaliteit overtrof het bedrijf al snel zijn concurrenten en stond het op één lijn met reuzen als VEKA en REHAU.

Deceunink
Dit Belgische bedrijf werd opgericht in 1937 en startte in 1960 met de extrusie van PVC-raamsystemen. Deceunink heeft nu 14 fabrieken en 22 magazijnen in 19 landen, goed voor 3.600 banen. Bovendien opende het bedrijf in 2012 zijn eigen afvalverwerkingsfabriek in België.

SCHUCO
Toch heeft het verschijnen van het eerste kunststofraam in Duitsland blijkbaar de ontwikkeling van de industrie en de opkomst van sterke en betrouwbare bedrijven voor de productie van PVC-profielen in dit land beïnvloed. Hier is SCHUCO – een andere opmerkelijke Duitse speler op de markt voor kunststof ramen. Sinds de oprichting (1951) heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de productie van zonnesystemen, ramen, deuren en meubelgevels. In eerste instantie waren al deze elementen gemaakt van aluminium, en in de jaren 70. SCHUCO begon te werken met PVC-profielen. Het bedrijf heeft vertegenwoordigingen in 75 landen.

Salamander
En weer een Duits merk! Dit bedrijf heeft misschien wel de meest ongewone geschiedenis. Sinds de oprichting in 1913 heeft het merk Salamander zich gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsschoenen. Het werken met synthetische polymeermaterialen en de opgebouwde ervaring op dit gebied opende een nieuwe horizon: in 1973 begon het bedrijf doorschijnende profielstructuren te produceren. Het succes op de binnenlandse markt zorgde voor een uitbreiding van het afzetgebied. In 2008 organiseerde het bedrijf Salamander de productie in Wit-Rusland, waardoor de transportkosten werden verlaagd bij het leveren van producten aan Oost-Europa en de post-Sovjetlanden. Nu kennen individuele raamkopers, reparatieteams en ontwikkelaars dit merk niet alleen als fabrikant van laarzen en schoenen, maar ook als fabrikant van hoogwaardige PVC-profielen met concurrerende prijzen.

Dus welk bedrijf moet je kiezen? Elke fabrikant op onze lijst kan worden vertrouwd, aangezien het PVC-profiel van elk van hen voldoet aan internationale normen. Dan is het aan persoonlijke sympathie en prijsbeleid.

Houd er bij het bestellen van ramen echter rekening mee dat de lange en bruikbare service van de raamconstructie niet alleen afhangt van het profiel – hoogwaardig beslag en correcte montage zijn niet minder belangrijk!

 

Raam bestellen

Goedkope Glazen Deuren

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0064-plaatsen-van-ramen-en-deuren.html