Bloghopper
Image default
Bedrijven

Psycholoog helpt voor burn-out

Het aantal mensen dat een burn-out heeft groeit dagelijks, dat verbaast mij niet als je ziet wat een mens allemaal op 1 dag klaar wilt krijgen. Als je dan ook nog eens erbij neemt wat sociale media voor invloed heeft op mensen hun gevoelens dan snap je perfect dat de dagelijkse hoeveelheid mensen met een burn-out stijgt. Hoe ga jij met de druk van sociale media en werk om? Je hebt verschillende opties, je probeert bijvoorbeeld je gewoon niks aan te trekken van wat er over jou gezegd wordt op sociale media. Dat is echter niet altijd even makkelijk om je niks van sociale media aan te trekken. Misschien nog de beste optie is gewoon niet op sociale media zitten, op die manier hou je ook meer tijd over voor andere leuke dingen in het leven.

Vergeleken met vroeger, komen er nu meer administratieve taken bij op je werk. Vroeger werd daar minder belang aan gehecht maar vandaag de dag zijn die administratieve taken dus echt wel een must om goed bij te houden. Er wordt ook vaak controle op gedaan of je op vlak van je papieren goed in orde bent. Je zal nu dus ook misschien een uur per dag puur bezig zijn met administratieve taken en niet eens echt met je werk. Als je merkt dat het werk je te veel wordt kan je altijd terecht bij psychologen den haag. Deze psychologen kunnen je helpen om alles weer op een rijtje te zetten zodat je op een rustige manier je werk kan aanpakken en zodat de kans op een burn-out ook kleiner zal worden.

Gaan sporten kan ook helpen om je even af te leiden van je werk. Hier moet je natuurlijk ook weer tijd voor vrij maken die er niet altijd is. Het sporten kan je op die manier weer extra stress geven waardoor je misschien weer naar een beste psycholoog haarlem moet gaan.

https://piekerpoli.nl/