Bloghopper
Image default
Vakantie

Prachtige omgeving op je motor

Een mooie  motorvakantie Dolomieten is ontzettend gaaf om mee te maken. Voor wie het niet kent, de Dolomieten is een bergketen in Italië. Er zijn een aantal bergen hoger dan 3000 meter en de omgeving is erg bijzonder. De pieken zijn adembenemend en zeker iets wat je nog nooit hebt gezien als je alleen maar in de buurt van Nederland bent gebleven. Wanneer je graag motor rijdt is dit de ultieme vakantie voor jou. Je reist namelijk de Dolomieten door op je motor waardoor je twee van je favoriete dingen tegelijk kan doen. Het leuke is dat je ook met een groep vrienden kan gaan.

Gratis advies voor routes

Waarschijnlijk ken je het gebied niet goed en wellicht houdt dit je tegen om op motorvakantie Dolomieten te gaan. Dat is hartstikke zonde, want wij denken graag met je mee. Wij kennen de omgeving wel heel erg goed en kunnen je dus precies aanraden wat je zoekt. Vertel ons van wat voor landschappen je houdt en wij raden je de routes aan die het beste bij jou en je vrienden passen. Zo kunnen we de routes selecteren op afstand, lengte, landschappen en weer. Zo weet je zeker dat je het beste uit je motorvakantie haalt. Daarnaast denken we ook graag met je mee over je verblijfplaats.

Slapen en fototoestel

Een goede plaats om te slapen is erg belangrijk, want je wil natuurlijk goed kunnen uitrusten. De dagen kan je zo vol maken als je zelf wilt, maar als je toch op motorvakantie Dolomieten bent kan je maar beter alles er uit halen. Zo’n ervaring maak je nou eenmaal niet elke dag mee. Vergeet ook zeker je fototoestel niet, zodat je later altijd terug kan denken aan deze geweldige tijd. Ook wil je waarschijnlijk graag laten zien aan je familie of vrienden waar je bent geweest. Hou er rekening mee dat het erg jaloersmakend kan werken, want wie wil er nou niet op motorvakantie naar de Dolomieten?Gerelateerde artikelen

Activiteiten in Sunnybeach

Vakantiehuis in Twente

Vakantieaanbiedingen op een rijtje gezet