Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Overstappen op een elektrische scooter? Dit zijn de redenen waarom!

De kosten van brandstof lijken maar steeds te stijgen en stijgen, daarom is het natuurlijk ook niet gek dat elektrische scooters alleen maar populairder worden! Deze scooters zijn niet alleen veel milieuvriendelijker dan een brandstof scooter, ze zijn tevens zeer betaalbaar en handig om de stad door te komen. In dit blogartikel bekijken we drie belangrijke redenen waarom jij zou moeten overstappen op een elektrisch model!

 

Euro’s besparen met benzine

Een elektrisch model gebruikt uiteraard helemaal geen benzine, dat betekent dus dat je op jaarbasis gemakkelijk honderden euro’s aan brandstofkosten kunt besparen. Je kan, afhankelijk van het model dat jouw scooter is, in aanmerking komen voor belastingvoordelen of subsidies. Dit kan samen enorm veel geld besparen, geld wat jij kan gebruiken voor andere, leuke dingen. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het aanschaffen van de scooter. Zoek jij een leuke elektrische scooter? Neem eens een kijkje in het assortiment van dab-scooters.nl.

 

Handig en gebruiksvriendelijk 

Een elektrische scooter is enorm gemakkelijk in gebruik. Je hebt met een elektrische scooter vrijwel geen onderhoud nodig. De accu behoeft weinig tijd om te laden en er is geen olie en dergelijke nodig. Regelmatig vervangen is daarom niet nodig, dit scheelt toch weer een hoop vervelende en tijdrovende klusjes. Al met al scheelt het je al snel een paar uurtjes per maand als je nu de overstap maakt! Een goede elektrische scooter vind je uiteraard bij DAB! Daar vind je elektrische scooters van Vespa, Peugeot en vele mooie andere merken. Ook heb je daar mooie tweedehands modellen, dat scheelt nog meer geld.

 

Minder uitstoot in het milieu

Een ander groot en belangrijk voordeel van het overstappen naar een elektrisch model is de verminderde impact op het milieu. Een elektrische scooter rijdt namelijk volledig op elektriciteit en dat zorgt voor veel minder uitstoot, zo verminder je jouw eigen koolstofvoetafdruk enorm! Zo draag jij bij aan een gezondere wereld met minder gebruik van fossiele brandstoffen. Elektrische scooters maken veel minder geluid en dat zorgt ervoor dat je voor veel minder geluidsoverlast zorgt. Zo ben je ook je buren in de stad niet tot last!

 

https://www.dab-scooters.nl/