Bloghopper
Image default
Banen en opleidingen

Hoe je je tijdens je stage moet gedragen om opgemerkt te worden

vacatures

Elke stage is, vreemd genoeg, een loterij. Omdat je meestal niet alleen bent, zijn er veel van dezelfde mensen om je heen. De medewerkers die regelmatig in het bedrijf werken, besteden weinig aandacht aan jou, omdat ze hier geen tijd voor hebben.
Regels voor Beginners Trainee
Eenmaal op stage hoef je niet iedereen je hulp op te leggen. Het is nog niet duidelijk wie het echt nodig heeft en hoe ze op je zullen reageren. Maar probeer bij dit alles de basisbehoefte van het team te begrijpen: WAT hebben de mensen die in de staat werken en die je omringen nodig. Begrijp het en probeer ze precies dat te geven. Wees absoluut vriendelijk tegen je collega’s en het bedrijf waar je stage loopt als je daar in de toekomst echt wilt werken. Het is echter niet nodig om met collega’s te “flirten” in termen van het opleggen van vriendschap. Wees gewoon zo vriendelijk mogelijk tegen de mensen om je heen. Het zal voor hen prettig en comfortabel zijn om in uw gezelschap te zijn.
De beste manier om je wens om in het bedrijf te werken aan te tonen, is door de opgedragen taken zo duidelijk en op tijd mogelijk te vervullen, door kleine initiatieven te tonen (twee of drie is genoeg voor de hele duur van de stage).
Het is jouw taak ervoor te zorgen dat a) mensen om je heen zien dat je in dit bedrijf wilt werken; b) mensen wilden met je samenwerken.
Welke fouten moet je vermijden?
Leg uw vriendschap aan niemand op.

Probeer niet in een demontage van een kantoor te komen en je erin te verdiepen, want je bent hier nog steeds niemand.

Geef nooit geschenken aan je baas en laat met al je kracht zien dat je probeert in dit bedrijf te komen. Laat gewoon zien dat u een goede professional bent zonder enige vorm van persoonlijke relaties aan te gaan.

Succes!

https://www.vindazo.be