Bloghopper
Image default
Eten en drinken

Nieuwe website over koffiemachines live

Vandaag is er een nieuwe website over koffiemachines live gegaan. Deze apparaten zijn vaak prijzig en een goed advies is dus op zijn plek. Ze geven advies over koffiemachines van alle soorten en maten. Heb je een brandende vraag over jouw koffiezetapparaat of goed advies nodig? Dan ben je bij koffimachine.org aan het juiste adres.

Persoonlijk koffiemachine advies

De website over koffiezetapparaten biedt persoonlijk advies aan. Je kunt je voorkeuren aangeven en vrijblijvend advies aanvragen. We hebben dit getest en het resultaat was boven verwachting!

Je krijgt een helder overzicht opgestuurd van de 3 beste koffiemachines die bij jouw wensen aansluiten. Het duurde slechts één aflevering op Netflix en ik had mijn advies binnen. Een handige functie.

 

Beste apparaten op een rij

Op de voorpagina van de website is een top 10 te vinden van de beste koffiezetapparaten van 2019. Dit is gedaan door te kijken naar verschillende factoren. Het is een lijst met wisselende categorieën, waardoor het aanbod enorm breed is.

Koffiemachine nodig? Dan is koffiemachine.org de plek om een goed advies in te winnen.

Wanneer je klikt op een soort op de homepagina, kom je bij de top 10 koffieapparaten van jouw soort uit. Deze top 10 is samengesteld door te kijken naar verschillende factoren. Denk aan reviews en prijs/kwaliteit verhouding.

Ben je meer gesteld op één bepaald merk? Dan kun je kijken bij onze verschillende koffiezetapparaat merken. We sommen ook daar de verschillende top 10 koffieapparaten voor je op. Goed geregeld toch?

 

Koffiezetapparaten top 10

Op deze website vind je verschillende top 10 koffiezetapparaat lijsten. We zetten er een paar voor je op een rij:

  • 10 beste koffiemachines van 2019 
  • 10 beste volautomatische koffiemachines
  • Beste koffiemachines onder bepaald bedrag

En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Beste koffieapparaat

Beste best verkochte koffieapparaat van Nederland is volgens koffiemachine.org de De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B.
Een voorbeeld van hoe de specificaties op de website worden verteld:

“In de ECAM 20.110.B kunnen 250 gram bonen en het waterreservoir heeft een inhoud van 1,8 liter.

Dit koffiezetapparaat heeft een pompdruk van 15 bar. Genoeg om een heerlijke espresso met dito crème laag te bereiden.

Ook is een voorgemalen bonenmelange geen probleem voor deze koffiemachine. Per kopje kan er een schepje voorgemalen koffie in het klepje van de ECAM 20.110.B worden gedaan.

Bedieningspaneel
Het knoppenpaneel van dit koffiezetapparaat is simpel en gebruiksvriendelijk. Zoals in de afbeelding hiernaast te zien is.

Met de grote ronde knop kun je de hoeveelheid bonen instellen. De koffie kan met verschillende knoppen worden gekozen. Een espresso zet je snel door de onderste linkerknoppen te gebruiken. De onderste rechterknoppen zijn voor een normale koffie.

De knop rechtsboven activeert het stoompijpje. Hierdoor krijg je binnen een minuut een stevig melkschuim wat ideaal is voor het zetten van bijvoorbeeld een cappuccino.”

https://koffiemachine.org