Bloghopper
Image default
Woningen

Nieuwe vloer kopen bij Lamelparket-vloeren.nl

Mijn huidige houten vloer is flink beschadigd. En dus er tijd voor een nieuwe! Op het internet ben ik gaan zoeken naar een webshop waar je goedkoop lamelparket kunt kopen en uiteindelijk heb ik Lamelparket-vloeren.nl gevonden. Echter kwam ik niet zomaar op lamelparket. Graag leg ik in dit blogartikel meer uit over het traject daar naartoe, de keuze voor Lamelparket-vloeren.nl en het eindresultaat.

Wat voor een vloer?

Er zijn natuurlijk vele verschillende type vloeren. Steen, tapijt, hout. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar hout omdat ik dat een mooie uitstraling vind hebben. Maar ook daarbinnen heb je vele verschillende soorten. Van laminaat en lamelparket tot en met eiken en speciale houtsoorten als kersenhout en walnotenhout. Op het internet heb ik er research naar gedaan en kwam ik erachter dat lamelparket een heel goede optie is. Relatief gezien voor een goedkope prijs te halen en kwalitatief goed! De reden dat de kwaliteit zo goed is is omdat een lamelparket vloer is opgebouwd uit meerdere lagen. Soms tot wel zeventien stuks! Natuurlijk: hoe meer lagen het zijn des te meer je betaald voor zo’n vloer. Ik heb zelf gezocht naar een vloer met tien a twaalf lagen, zodat goedkoop geen duurkoop zou worden. 

Lamelparket-vloeren.nl

Maar waar kun je zo’n vloer kopen? Daarvoor ben ik op het internet gaan zoeken en heb ik talloze vloerenwinkels en online webshops met elkaar vergeleken. Uiteindelijk viel mijn keuze op Lamelparket-vloeren.nl omdat hun houten vloeren in de eigen fabriek worden gemaakt en dan direct worden verkocht aan de klant. Daardoor blijft de prijs relatief laag maar heb je ook meer garantie op de kwaliteit! En het eindresultaat mag er inderdaad wezen! Lamelparket-vloeren.nl heeft een prachtige vloer afgeleverd en uit service ook nog eens zelf gelegd, waardoor ik dat allemaal niet hoef te doen.