Bloghopper
Image default
Dienstverlening

Mijn droompaleis in Hilversum

Mijn nieuwe vrijstaande woning in Hilversum is mooier geworden dan ik ooit had durven hopen. Op circa twee kilometer van het mediapark, dichtbij het bruisende centrum van mijn mooie stad, zijn de bouwvakkers drie jaar geleden begonnen met de creatie van mijn droompaleis. Hij is nu eindelijk bewoonbaar en ik ben gelukkiger dan ik in woorden kan uitdrukken. Hiervoor wil ik in het bijzonder nog even Elektricien Hilversum 035 bedanken, die op zeer korte termijn een veilig en goed werkend elektra netwerk voor mij hebben aangelegd. Door deze vakmensen heb ik volop plezier van alle moderne snufjes die ik in mijn huis heb laten installeren! 

De inrichting

De inrichting van mijn droompaleis weerspiegelt wie ik ben als persoon. Wat ik vooral wilde laten terugkomen, was een rustige, frisse en vrolijke sfeer. Dit heb ik gerealiseerd door aardetinten te combineren met ronde vormen en de aanwezigheid van helder witte accenten. Daarnaast heb ik zorgvuldig planten uitgezocht om een bepaalde levendigheid aan de ruimte toe te voegen. De palmbomen in mijn achtertuin zijn hier een mooi voorbeeld van. Zij geven mij een bepaald vakantiegevoel en brengen me terug naar California, waar ik sinds een aantal jaar elke zomer naar op vakantie ga. Deze bomen heb ik gecombineerd met bloemsoorten die daar in het hoogseizoen in bloei staan. 

Mijn inspiratiebronnen

De meeste ideeën heb ik van de platforms Tumblr en Instagram, waar ik me vooral georiënteerd heb op de Scandinavische stijl. Hier heb ik door middel van moderne snufjes en accessoires mijn eigen draai aan proberen te geven. Het geheel is tot stand gekomen door middel van een moodboard, waar ik een jaar lang plaatjes van alles wat ik mooi vond op heb verzameld. Veel hiervan waren afkomstig van Instagram. Daar volg ik sinds een tijdje een aantal interieurarchitecten die de laatste jaren toonaangevend zijn binnen de industrie. Zij hebben mij geholpen om de trends te combineren met tijdloze elementen die mijn huis tot een echt thuis maken.