Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Let hierop bij de aanschaf van een trampoline

Let hierop bij de aanschaf van een trampoline

Het kiezen van de Beste Trampoline is veel makkelijker als dat de meeste mensen denken. Met een paar handige tips van 5top vindt je direct de juiste trampoline. Het belangrijkste onderdeel zijn toch wel de veren. Het beste is als je een model kiest met conische veren, want deze verdelen de springkracht. Hierdoor kun je niet alleen makkelijker trucjes doen, maar het is ook nog een stuk veiliger. Daarna is de beschermrand toch ook wel belangrijker. Het beste kun je kiezen voor een dikke beschermrand zodat je niet zomaar buiten de trampoline springt. Bij het materiaal kun je het beste kiezen voor een closed cel foam. Dit is namelijk waterdicht materiaal wat ervoor zorgt dat vocht wordt afgevoerd. Hierdoor blijft hij ook goed in vorm en kun je jarenlang genieten van de trampoline.

 Op het springdoek zie je vaak ook stiknaden. Deze zitten er niet zomaar. De stiknaden laten namelijk zien hoe duurzaam en veilig de trampoline is. Als laatste tip raden wij ook aan om te kijken naar een keurmerk. Hieraan kun je zien dat de trampoline veilig is en gekeurd. Een trampoline met dit keurmerk is vaak dezelfde prijs of hooguit iets duurder. Echter beschikken niet alle merken hierover dus let goed op!

Zorg dat het een veilige omgeving is

Er is niets zo belangrijk als veiligheid bij een trampoline. Een ongeluk zit in een kleine hoek en om stoer te doen wil je allemaal gekke sprongen maken. Als je hierbij langs de trampoline komt dan kan dit voor gevaarlijke ongevallen zorgen. In de meeste gevallen kun je bij de fabrikant daarvoor ook een springnet bestellen. Let hier dan ook op de hoogte, want een ervaren iemand springt hoger als een recreatief iemand. Vaak kost dit maar een paar tientjes, maar je bespaard jezelf veel ellende. Sommige fabrikanten leveren dit er ook standaard bij en dat is dan mooi meegenomen.