Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Een dikke dames schilderij kopen

Een dikke dames schilderij kopen? Veel mensen weten precies wat er bedoeld wordt met een dikke dames schilderij. Google weet het ook. Zelfs als je niet weet wat een dikke dames schilderij is, dan denk je vast na dit artikel ook: “O ja, dat heb ik daar en daar wel eens eerder gezien” Waarschijnlijk wil je dan ook graag weten waar je deze dikke dames schilderijen kunt kopen.

Stevige posturen

Ken je een kamer of een ruimte waarbij de sfeer helemaal gezet wordt door wat er aan de wand hangt? De kleuren maar ook de stijl bepalen alles. Bij de dikke dames schilderijen geldt dit zeker. De dames op de schilderijen zijn altijd in heldere vrolijke kleuren neergezet. De kunstenaar gebruikt een vlug neergezette penseelstreken waardoor het hele schilderij in beweging lijkt. De figuren in de schilderijen hebben allemaal een stevig postuur wat ze zo herkenbaar maakt.

Dikke dames schilderij wordt typerend voor de jaren 10 van de 21ste eeuw

De schilderijen worden in diverse materialen uitgevoerd, maar zijn veelal verkrijgbaar in acrylverf op doek. De dames hebben vaak een glaasje wijn of iets met bubbels in de hand en genieten zichtbaar van het leven. De dikke dames worden inmiddels door verschillende Nederlandse kunstenaars gemaakt, dus je zou van een heuse stroming kunnen spreken. De schilderijen zullen later als typerend worden beschouwd voor de wanddecoratie van de afgelopen 10 jaar.

https://www.schilderijidee.nl/dikke-dames-schilderij.html