Bloghopper
Image default
Industrie

LED TL armaturen

Bent u op zoek naar goede functionele verlichting, waarbij u veel licht verkrijgt? Kies dan voor TL-verlichting. TL-verlichting is zeer handige verlichting in ruimtes waar u veel licht nodig heeft. Zo kan TL-verlichting prima dienen als garage verlichting of atelier verlichting. Dit zijn juist ruimtes waar u veel aan het werk bent en niet altijd verzekerd bent van voldoende daglicht. Met TL-verlichting heeft u no-nonsense verlichting, zonder uitgebreide armaturen die in de weg hangen en die u moet schoonmaken. Maar u kent ongetwijfeld de problemen van TL-verlichting. TL-buizen kunnen gaan flikkeren en helemaal als een TL-buis aan het einde van de levensduur is. Om dit probleem te voorkomen, kunt u kiezen voor LED TL armaturen in complete vorm.

Wat zijn complete LED TL armaturen?

In tegenstelling tot klassieke TL-verlichting, bestaat een TL LED armatuur uit een complete set, met armatuur en LED lichtbuis in één. De armatuur dient ervoor om de verlichting op te hangen, maar zit vast aan de LED lichtbuis. U zult zich afvragen waarom de TL-buis niet uit de armatuur genomen kan worden? De enige reden waarom dit zou moeten, is omdat de TL-buis stuk is. Bij de klassieke TL-buizen is dit namelijk regelmatig het geval. Maar omdat het een LED TL-buis is, zult hier geen last van hebben. In de TL-buis zitten LED modules die een enorm lange levensduur hebben. Vele malen langer dan de klassieke TL-buizen. Gaat de LED TL met armatuur onverhoopt toch stuk, dan kun u niet de buis vervangen, maar zult u wederom een complete LED TL armatuur moeten aanschaffen. Maar gezien de uitstekende koeling is de levensduur heel lang en de kans is uiterst miniem, dat dit snel zal gebeuren. Gemiddeld is de levensduur van LED immers ongeveer 30.000 branduren.

Waarom kiezen voor LED lichtbalken?

Zoals reeds aangegeven, mag u bij complete LED TL armaturen uitgaan van een zeer lange levensduur. Daarnaast zijn LED TL armaturen in compleet formaat veel efficiënter in gebruik. De energie wordt ook daadwerkelijk ingezet voor verlichting. Dit zult u merken, doordat een LED TL buis nooit warm zal worden. Hierdoor profiteert u van een energiebesparing, wat uiteraard ook gunstig voor uw portemonnee is. Verder heeft u de keuze uit diverse soorten licht. Voor veel verlichting kiest u voor normaal of koud wit, terwijl u met warm wit licht uw complete LED TL armatuur voor sfeerverlichting kunt gebruiken. Een LED TL armatuur die waterdicht is maakt het mogelijk om TL-verlichting te gebruiken op vochtige plekken, zoals de badkamer of voor buiten.

LED TL armaturen in compleet formaat voor optimale verlichting

Een complete LED TL armatuur kunt u overal in uw woning plaatsen. Maar u zult vooral kiezen voor plekken waar veel licht benodigd is. In de praktijk zal LED verlichting voor de garage veel gebruikt worden. De garage is de plek waar vaak spullen worden opgeborgen en waar u bezig bent met klussen. Met een LED armatuur in de garage hoeft u zich tijdens uw klusjes geen zorgen meer te maken over te weinig licht. Wilt u meer verlichting in de keuken tijdens het koken? Met een LED TL armatuur onder uw keukenkastjes, ziet u meer dan voldoende op uw werkblad.

https://www.leddepot.be/led-tl-armaturen-compleet/