Bloghopper
Image default
Bedrijven

Laat jouw logo schitteren

Zichtbaarheid, het allerbelangrijkste voor een bedrijf of organisatie. Herkenbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit. Drie belangrijke aspecten die noodzakelijk zijn om beet te pakken wanneer je nadenkt over zichtbaarheid. Ben jij een ondernemer en wil je aan de slag met zichtbaarheid dan is een van de eerste stappen zorgen dat jouw logo gezien wordt. Je wil een simpele, leuke maar toch goede inverstering? Heb je al eens nagedacht over bedrukte tassen?

De kracht van simpel 

Bedrukte tassen is een hot item als het gaat om zichtbaarheid. Het is een item zo simpel waardoor een ieder het leuk vindt om te krijgen of te kopen. Stel je voor, je bent op een beurs of je introduceert je bedrijf/organisatie op middelbare scholen, hoe simpel en makkelijk is het om bedrukte tassen uit te delen. Deze tassen worden door iedereen meegenomen. Niet alleen naar huis, maar ook naar familie, vrienden, de supermarkt en de sportclub. Heb jij een sterk logo en een interessante tas gedesigned dan zal deze een trigger zijn voor andere om jou op te zoeken. Om verder in te zoomen op “de kracht van simpel” pakken we een branche die hier veel ervaring mee heeft. Namelijk de pizza branche een branche die op een hele simpele manier ontzettend veel exposure weet te creëren . Simpelweg door bij iedere bestelling een visitekaartje mee te geven, een bedrukte pizzadoos

Uniek zijn is belangrijk 

In de pizza branche hadden ze al heel snel uitgevonden dat bedrukken, niet alleen een makkelijk en simpele marketing keuze is, maar dat het ook een strategie is ten opzichte van concurrenten. Je dient je te onderscheiden in een branche waar je niet alleen bent. Heb je wel eens gekeken hoeveel pizzabakkers er bij jou in het dorp of in de stad zitten? Waar let je op als klant, wat zorgt ervoor dat je specifiek naar die pizzeria gaat? Een uniek visitekaartje bij elke pizza zorgt ervoor dat de pizza lekkerder smaakt en je een beleving voor de klant creëert. Een garantie dat ze de volgende keer weer een pizza bij jou zullen halen.

De toekomst van bedrukken

Terugkomend op de drie aspecten die eerder als highlight zijn benoemd is het belangrijk om ook het stukje duurzaamheid aan te stippen. Drukwerk wordt regelmatig nog gezien als een niet duurzame keuze. Hier komt steeds meer verandering in, door procesverbetering en het willen ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke producten is het steeds makkelijker om een producent te vinden die volledig kan voldoen aan jouw wensen op het gebied van duurzaamheid. Wat direct ook weer een mooi pluspunt is voor jou als ondernemer gezien je bewuste keuzes maakt over waar en bij wie je jouw drukwerk laat produceren.