Bloghopper
Image default
Meubels

Je spullen opslaan in opslagruimte Amsterdam Zuid bij de Opslagman

Voor een lage prijs huur je al een opslagruimte in Amsterdam Zuid bij de Opslagman. Alle ruimtes die je huurt bij deze opslagplaats zijn droog en worden ook nog eens verwarmd. Je kunt er zeven dagen in de week terecht, wat betekent dat je te allen tijde bij je spullen kunt. Om een opslagruimte in Amsterdam Zuid te huren kan je gemakkelijk op de website een ruimte kiezen. Je hoeft hiervoor helemaal geen afspraak te maken en na het kiezen van de ruimte krijg je direct toegang. Je kiest dan een vestiging en de opslagruimte die je had gewenst. Je hoeft dan alleen maar je gegevens in te voeren en de betaling te voltooien. Binnen een aantal minuten kun jij dus al je opslagruimte geregeld hebben. Je krijgt op de website een persoonlijke toegang waar je kunt inloggen, hier staat jouw toegangscode waar je de ruimte mee kunt betreden. Na het uploaden van je legitimatiebewijs wordt de activering van de code in werking gezet.

Verhuizen met een opslagruimte in Amsterdam Zuid

Zonder zorgen verhuizen kan met de opslagruimte in Amsterdam Zuid van Opslagman. Er wordt namelijk een complete service geboden om de spullen op te halen. Er zijn verhuisdekens aanwezig, maar ook spanbanden en gereedschap. Wanneer je met de spullen aangekomen bent bij de opslagruimte kan er geheel gratis gebruik gemaakt worden van de spullen op locatie. Hier vind je bijvoorbeeld steekkarren en rolkarren. De opslagruimte in Amsterdam Zuid is dagelijks bereikbaar. Niet alleen de klantenservice, maar ook de box zelf kan je dus iedere dag bereiken. Met een toegangscode kun je de loods in lopen en naar je eigen opslagruimte gaan. De opslagruimte is nog voorzien van een slot, waar alleen jij het slot van kunt openmaken. 

Opslagruimtes

Bij de opslagruimte in Amsterdam Zuid wordt er gebruik gemaakt van een geconditioneerde opslagruimte, waardoor de kwaliteit van je spullen die je opslaat optimaal blijft. Je kunt verschillende maten van de opslagruimte kiezen. Deze verschillen van 3 kubieke meter tot wel 66 kubieke meter. Het ligt er maar net aan wat je wil opslaan in de ruimte. Een opslag op de eerste etage is voordeliger dan op de begane grond.

Gerelateerde artikelen

De nieuwste trend op woongebied stalen binnendeuren