Bloghopper
Image default
Bedrijven

In Leiden container huren

De huurkosten van de afvalstroom is afhankelijk van de afvalstroom, de hoeveelheid afval en de afstand van u tot het verhuurbedrijf. De tarieven kunnen hierdoor verschillen bij het huren van een container. Het tarief is dus afhankelijk van drie dingen: inhoud van de container, transportkosten (plaatsen en ophalen) en kosten van afvalverwerking + milieutoeslag. Hieronder worden nog een aantal zaken uitgelicht over de kosten van het huren van een container, waar rekening mee gehouden moet worden.

 

 

Afvalsoort en grootte bepalen de kosten

Containers komen in verschillende maten. De meest voorkomende maten zijn: 3 m³, 6 m³ en 10 m³. Het is aan te raden om van tevoren in te schatten hoeveel ruimte uw afval gaat innemen. Als u twijfelt tussen 3 m³ en 6 m³ dan is het verstandig om te kiezen voor 6 m³, de transportkosten zijn voor beide bakken evenveel. Een kleine hoeveelheid afval is dus in verhouding duurder om af te laten voeren. Vervuilde grond afvoeren is natuurlijk duurder in vergelijking met schoon puin en stenen. Groen- en tuinafval is ook goedkoper in het algemeen. Isolatiemateriaal van dak afval valt ook duurder uit. Container huren Leiden geeft een duidelijke indicatie over de kosten per afvalsoort.

 

Bijkomende kosten container huren

Als u de container te vol stopt dan kan het voorkomen dat u moet bij betalen. Houdt er dus rekening mee dat u een juiste inschatting maakt over de grootte van de container. Als er schade wordt gemaakt aan de container of de container wordt gestolen. Als u een container huurt en dan weer annuleert dan kan het voorkomen dat u toch een deel van de kosten moet betalen. Over het algemeen moet u toeslag betalen als de container op een zaterdag wordt geplaatst. Ook is het mogelijk dat u een vergunning moet aanvragen bij het plaatsen van een container, dus is niet altijd, maar kan dus ook kosten met zich meebrengen. Denk ook aan de kosten voor het in bezet houden van de parkeerplaatsen. Als u een container huurt in Leiden dan moet u natuurlijk rekening ermee houden dat het soms druk kan zijn in de stad waardoor u moet betalen voor de parkeerkosten.

 

 

 

https://www.afvalcontainersvlk.nl/container-huren-leiden/