Bloghopper
Image default
Eten en drinken

Hotspots in Almere waar jij culinair kunt genieten

Ga jij binnenkort een dagje naar Almere, dan is het natuurlijk ontzettend leuk om hier ook een hapje te gaan eten. Dit kan een lunch zijn, maar ook een uitgebreide 3-gangen maaltijd. Het prachtige stadscentrum van Almere heeft het allemaal te bieden. Toch kiezen veel mensen, vooral die wat verder weg wonen ervoor om heerlijk uitgebreid te gaan lunchen. Aangezien een diner vaak wat aan de late kant is, en er vaak ook nog een stukje gereisd dient te worden naar huis, is de keuze vaak om te gaan voor een uitgebreide lunch. Zo is een high tea Almere bijvoorbeeld een ontzettende leuke manier om even met elkaar bij te praten over de ontzettende leuke dag en ondertussen te kunnen genieten van al het lekkers dat geserveerd wordt.

Het centrum van Almere 

De meesten weten het wellicht niet, maar wist jij dat het centrum van Almere allerlei leuke gezellige plekjes heeft waar je kunt genieten van een heerlijk kop koffie of een high tea. Wil je weten of er een leuke high tea locatie bij jou in de buurt is? Vind een high tea in de buurt via HighTea.nl zodat je direct weet of er iets is wat jou/jullie aanspreekt. Ondanks dat Almere ontzettend groot is en alleen maar groter wordt, heb je alleen al in het stadscentrum tal van leuke locaties waar jij heerlijk culinair kunt genieten. 

Barista Café 

Voor de achter koffieliefhebber vind je in het centrum van Almere het bekende Barista Café. niet alleen worden hier de allerlekkerste kopje koffie, cappuccino’s en latte macchiato’s gezet, maar ook kun je hier terecht voor een heerlijke lunch. Zo is deze locatie niet alleen ontzettend populair voor een informele setting met bijvoorbeeld vrienden, maar ook voor een zakelijk aangelegenheid kun je hier prima terecht.