Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop deze maand voor alle sterrenbeelden

Gefeliciteerd beste Maagd! Erken nou toch eens wat je talenten zijn, dat is wat je horoscoop je deze maand duidelijk wil maken. Wanneer je je geschenken bagatelliseert, bagatelliseer je ook je vermogen om anderen te dienen. Mediteer en laat je schaamte voor je zelfvertrouwen los. Het betekent namelijk niet dat je verwaand of snobistisch bent, het betekent gewoon dat je je goddelijke energie uit! Zelfs als er negatieve gedachten in je opkomen (en dat zal geheid gebeuren wanneer je een nieuwe gedachtepatroon vormt!), label ze dan als onwaar en adem door ze heen. Omring jezelf met vrienden die positieve feedback geven over je sterke punten!

 

Beste sterrenbeeld Weegschaal, er is een gezegde: “Of je nu denkt of je het wel of niet kunt, je hebt hoe dan ook gelijk.” Deze maand zul je heel direct ervaren wat dit betekent! Kies ervoor om te geloven in de innerlijke stemmen die je vertellen dat je geliefd, gewaardeerd en waardevol bent. Heb de moed om je zorgen van je af te schudden als “mentaal gebrabbel”. Je zelfvertrouwen zal hierdoor enorm stijgen, en relaties kunnen een nieuw niveau van veiligheid en verwantschap krijgen. Je kunt zelfs een promotie of nieuwe baan aangeboden krijgen zonder er moeite voor te doen! Je gratie en houding trekken kansen aan. Heb je moeite met slapen? Probeer dan eens wat diepe ademhalingsoefeningen of rustige yoga voor je naar bed gaat.

 

Beste Schorpioen, krop je stress niet op! Deel je zorgen met vertrouwde vrienden voor compassie, verbinding en oplossingen. Groepsmeditatie kan ook voor antwoorden en opluchting zorgen. Luister echt naar wat mensen over je zeggen en probeer te begrijpen waarom ze die mening hebben gevormd. Je loyaliteit en innerlijke kracht zijn een inspiratie voor velen! Deze maand kun je een nieuwe verbinding aangaan met je broers en zussen of andere familieleden, waarbij jullie band heelt en versterkt, en jullie een diepere connectie aangaan. Trakteer jezelf op een financiële uitgave of mini-vakantie. Je houdt normaal gesproken altijd je hand op de knip, dus doe gewoon eens iets leuks en verwen jezelf.

 

Beste Boogschutter, deze maand kun je op je werk misschien wat verwarring ervaren, maar probeer er doorheen te ademen in plaats van gehaast beslissingen te nemen. Vraag om duidelijke antwoorden wanneer je mediteert, en wacht geduldig af tot ze verschijnen. Je kunt mogelijk zelfs een promotie krijgen omdat je je zo evenwichtig opstelt onder druk in plaats van meteen te reageren. Wanneer je gegrond en gecentreerd bent, kun je ook goede keuzes maken rondom familiekwesties. Blaas met vertrouwde vrienden wat stoom af en lach samen om de chaos!

 

Beste Steenbok, door te mediteren kun je heldere inzicht te krijgen over hoe je anderen kunt helpen, maar dat betekent niet vanzelfsprekend dat ze ook voor deze hoop openstaan. Later deze maand zul je meer inzicht krijgen in hoe je hier mee om kunt gaan. In de tussentijd kun je een rolmodel zijn door het goede voorbeeld te geven. Het is een geweldige periode om even op een korte vakantie te gaan, zeker als dit een yoga of andere spirituele retraite is of iets in de natuur. Deze maand voor je alsof er een last van je schouders afvalt en dat je eindelijk erkenning en resultaten krijgt voor je inspanningen! Ook kan een prille relatie nu versterken. Als je al een partner hebt, zul je merken dat stille dankbaarheid voor meer veiligheid en verbinding zorgt.

 

Beste Waterman, je bent zo aardig tot mensen niet eens doorhebben hoe moeilijk het voor jou is om je hart open te stellen. Mediteer op het voelen en loslaten van de keren dat je afwijzing of verraad het ervaren. Het is belangrijk dat je niet zomaar gewoon aan denkt en het herinnert, maar voel ook daadwerkelijk de pijn zodat het volledig gezuiverd kan worden uit je energieveld. Dit proces kan je helpen je eigen hart te openen en hierdoor kun je liefde ervaren op een dieper niveau dan ooit tevoren. Je zult hiermee ook nieuwe paden openen naar overvloed en welvaart.

 

Beste Vissen, let deze maand goed op dat je niet te emotioneel reageert in je relaties. Zelfs als de situatie daadwerkelijk slecht is, en niet alleen in je verbeelding, is het belangrijk om te bemiddelen over de beste manier om de situatie aan te pakken. De volle maan van deze maand kan je op scherp zetten, dus bekijk kwesties ook vanuit andere perspectieven. Maak gebruik van de innerlijke begeleiding die je ontvangt wanneer je ontspannen en gebalanceerd bent. Ook op je werk kunnen soortgelijke patronen op je pad komen. Vermijd geroddel of ‘je hart luchten’ met collega’s, want voor je het weet zeg je iets waar je later spijt van krijgt! Je hoeft nu nog niks te veranderen, wacht gewoon tot je wat minder licht ontvlambaar of gespannen bent.

 

Beste Ram, deze maand kan de volle maan je verbeelding verscherpen en licht werpen op onbewuste angsten. Mediteer en grond jezelf voordat je spreekt of handelt! Zorg er ook extra goed voor dat je gezond eet, genoeg slaapt en reflecteert. Trakteer jezelf eens op een heerlijke massage! Een dieet vol cafeïne, suiker en bewerkte voeding zal je nu geen goed doen! Wanneer je energie weer in balans is, zul je op werk doorbraken ervaren die tot een promotie of nieuwe positie kunnen leiden.

 

Beste sterrenbeeld Stier, je kunt heel serieus zijn en teveel focussen op het bereiken van je doelen, zeker deze maand. Laat je speelse kant eens tevoorschijn komen! Door leuke dingen te doen en plezier te hebben, geef je je hardwerkende hersenen wat rust en ontspannen, en kan je intuïtie verse energie opladen, waardoor je met creatieve oplossingen kunt komen die je je niet had kunnen voorstellen als je gewoon was blijven doorploegen. Zelfs met mediteren kan het helpen om eens een keertje buiten te zitten, vooral bij het water zal je goed doen! Iedereen in je leven vertrouwt je en weet hoeveel integriteit je hebt. Laat de drang los om altijd maar je waarde te willen bewijzen, zodat die onrustige energie plaats kan maken voor genieten en vreugde!

 

Beste Tweelingen, je ervaart misschien wat stress over de balans tussen werk en gezin/relatie. Laat je niet meesleuren door chaos en hopeloosheid in werkomstandigheden. Door te mediteren vind je de kracht (en humor!) om je door uitdagingen heen te slaan. De komende weken komt je intuïtie met verrassende oplossingen. Blijf je vooral voorstellen hoe het is om ‘alles te hebben’. Je kunt voorspoed ervaren zonder een slaaf van je werk te zijn, en je kunt genoeg tijd hebben voor een vervullende band met je geliefden terwijl je toch succesvol bent op je werk. Het kan heel erg helpen om regelmatig een lijstje te maken met dingen waarvoor je dankbaar bent.

 

Beste Kreeft, de volle maan van deze maand heeft een intens effect op je! Mediteer of haal even diep adem voor je iets zegt, want je kunt mogelijk reageren vanuit kwesties uit het verleden of iemand simpelweg verkeerd begrijpen. Oefen in je hoofd wat je wilt zeggen en laat een vertrouweling er even naar luisteren voor je dingen zegt waar je misschien spijt van krijgt! Als je een partner hebt, vraag dan eens of hij/zij er voor open staat om eens samen te mediteren. Dit kan jullie band en onderling vertrouwen enorm versterken! Op carrièregebied kan er een geweldige kans op je pad komen waar je veel van kunt leren!

 

Beste Leeuw, kijk uit voor verleidingen en geef niet te veel uit. Als je focust op goddelijke overvloed en mediteert op voorspoed, kunnen krachtige oplossingen op je pad komen om wijselijk met je geld om te gaan. Het is altijd goed om een solide financieel plan te bespreken met een adviseur, zodat je kunt plannen voor de toekomst en uit eventuele schulden kunt komen. Ook op het gebied van zelfvertrouwen zul je veel verbeteringen ervaren, en zelfs qua lichaamsbeeld zul je heling ervaren deze maand. Prijs je lichaam voor het wonder dat het is, zodat je gezonder kunt leven op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel vlak!

Lees ook eens je Chinese horoscoop of de sterrenbeelden op Horoscoop Luna.

 

 

https://www.horoscoop-luna.nl