Bloghopper
Image default
MKB

Heb je ook graag een rustige vakantie

Als je op vakantie gaat heb je geen zin in moeilijkheden. Als je net de camping op rijd dan zit je er waarschijnlijk niet op te wachten om een schadeformulier in te vullen? Nu weet iedereen die een caravan of camper heeft, dat je niet kunt zien wat er direct achter het voertuig gebeurd. Voor een chauffeur is het daarom belangrijk om heel de omgeving goed in de gaten te houden. Echter zeker weten dat er niets of niemand in de dode hoek is doe je nooit.

Er is voor deze situatie wel een goede oplossing: Achteruitrijcameras camper of caravan het kan allemaal. Met achteruitrij cameras kun je ook de dode hoek van de auto zien. Dit maakt het autorijden erg makkelijk en je krijgt meer zekerheid over wat er om de auto heen gebeurd. Met een achteruitrijcamera kun je dus veel geruster in je stoel zitten en gaat er veel minder snel iets verkeerd.

Er is veel keus als je een achteruitrijcamera wilt kopen. Er zijn camera’s die dichtbij de auto kunnen kijken, maar er zijn ook camera’s die heel ver achter de auto kunnen kijken. Camera’s die alleen dichtbij de auto kunnen zijn vaak goedkoper. In de camera’s die ver kunnen kijken heb je twee soorten. Je hebt een zogenoemde dubbele camera dus een achteruitrijcamera met twee lenzen. Een van deze lenzen is dan voor dichtbij en een van de lenzen voor ver weg. En er is een camera die zo is gemaakt dat je tegelijk dichtbij en ver weg kunt kijken. Het voordeel van de laatstgenoemde is dat je niet tussen de beelden hoeft te switchen als je van dichtbij naar ver weg wilt of andersom.

Verder kunnen sommige camera’s ook ’s nachts zien. Hierin heb je twee soorten. Sommige van deze nachtcamera’s filmen met infraroodlicht. Dit betekend dat je altijd in bijna elke situatie ’s nachts kunt zien. Andere camera’s dragen ledlicht en kunnen dit ’s nachts gebruiken om te kunnen zien. Deze camera’s hebben dan vaak ook maar een nachtzicht van enkele meters, bijvoorbeeld acht meter.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/