Bloghopper
Image default
MKB

Gemakkelijk je sloopauto of oude auto verkopen

Wil je graag snel van je sloop- of oude auto af zonder te lang bezig moeten zijn met het plaatsen van een goede advertentie en het onderhandelen met potentiële kopers? Dan ben je bij OSW op het goede adres! OSW is namelijk een online inkoopplatform voor vele occasions en bemiddelen tussen verkopers en dealers met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, caravans, campers, boten en zelfs sloopauto’s. OSW werkt enkel samen met RDW-erkende dealers, deze dealers kunnen biedingen plaatsen via het inkoopplatform. In deze blog lees je verdere informatie over hoe het verkopen via OSW werkt.

 

Hoe werkt het verkopen via OSW?

Als je een occasion wilt verkopen is het belangrijk om de auto, motor, caravan, camper, boot of sloopauto aan te melden op de website, dit kan geheel gratis door middel van het aanmeldformulier en kost slechts enkele minuten. Na het aanmelden wordt er een e-mail gestuurd ter bevestiging, als deze e-mail binnen is gekomen is het mogelijk om gegevens aan te passen en foto’s toe te voegen via je account. Zorg ervoor dat het duidelijke foto’s zijn, goede foto’s leveren betere biedingen op en bedrijven kunnen daarnaast beter inschatten wat de staat van het desbetreffende voer- of vaartuig is. OSW bespreekt de aanmelding met je door en gaan actief opzoek naar bedrijven voor het aangemelde voer- of vaartuig. Het hoogste en meest passende bod wordt gecommuniceerd per e-mail en is zichtbaar in je account. Je kunt het bod accepteren, weigeren of een tegenbod indienen zonder ergens aan vast komen te zitten. Daarnaast zijn biedingen 48 uur geldig, dus wees er optijd bij! Ga je akkoord? Dan ontvang je een e-mail met alle contactgegevens van het bedrijf en nemen zij contact op voor een afspraak.

Sloopauto verkopen

Wil je graag een sloopauto verkopen en laten ophalen? Dat is beide mogelijk bij OSW. Meld je sloopauto of schadeauto geheel vrijblijvend zonder APK keuring aan en ontvang het hoogste bod binnen twee uur. Rijdt de sloopauto niet meer? OSW biedt zeven dagen per week een gratis landelijke ophaaldienst aan. Twijfel niet langer en verkoop jou occasion gratis, veilig en zorgeloos.