Bloghopper
Image default
Bedrijven

Geschikte houtboor kopen

Uw geschikte houtboor vindt u via Technischeprodukten.nl. Een houtboor is niet altijd geschikt om te boren in alle mogelijke houtsoorten, Bij het uitzoeken van een houtboor is het dus belangrijk om rekening te houden met het houtsoort waarin u wilt boren. Technischeprodukten.nl heeft een breed assortiment aan kwalitatieve houtboren in verschillende lengtes. We bieden daarnaast een snelle levering en gratis verzending vanaf €100,-. Bestelt u vandaag voor 16:00? Dan heeft u uw houtboor morgen nog in huis!

Welke houtboor is geschikt?

Niet elke houtboor kan voor elk soort hout worden gebruikt. Wanneer u een ongeschikte houtboor gebruikt, zal dit leiden tot een kortere levensduur van de boor en een niet mooi geboord gat. We zetten voor u onze verschillende typen houtboren op een rijtje:

Speedboor

Speedboren zijn geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen. Hiermee kunt u brede tot kleine gaten boren in hout.

Slangenboor

Slangenboren zijn geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen (gehard staal). Het is daarnaast een antislipboor. Dit zorgt voor perfect ronde gaten en goede afvoer hitte.

Azobe slangenboor

Azobeboren zijn geschikt voor harde houtsoorten, zoals Azobe. Deze houtboor beschikt over een extra harde lagering, waardoor het in harde houtsoorten kan boren.

Forstnerboor

Forstnerboren zijn geschikt voor het boren van blinde gaten in de meest voorkomende houtsoorten. Deze houtboor beschikt over een cilinderboor/scharnierboor om grote gaten te boren of verzinken.

Wordt zakelijke partner

Technischeprodukten.nl biedt u de kans om zakelijke partner te worden. Dit biedt voor zakelijke klanten een aantal voordelen. Ten eerste krijgt u als zakelijke partner korting en staffelkorting. Zo kunt u onder andere uw houtboor nog voordeliger aanschaffen. Ten tweede kunt u een gesprek met een vertegenwoordiger aangaan. Zo bent u verzekerd van goede hulp. Ten derde kunt u winkelen op rekening. Er zal een rekening op u als zakelijke partner worden geopend en zo kunt u eenvoudig winkelen. Meer informatie over het worden van een zakelijke partner is te vinden op onze website.

Contact

We helpen u graag bij het vinden van de juiste houtboor. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0318 – 769 003. Bent u op zoek naar een boor die niet op onze website staat? Laat het ons weten. Samen zullen we kijken naar een passende oplossing.