Bloghopper
Image default
Telefonie

Een iPhone 11 scherm vervangen met 12 maanden garantie

Als je problemen hebt met het scherm van je iPhone 11 waardoor hij niet meer functioneert, kan het helpen om deze te laten vervangen. Apple maakt vrij robuuste apparaten, maar aangezien het een item is wat je elke dag gebruikt kan het toch schade oplopen. Een eenvoudige reparatie als het scherm vervangen kan de levensduur van je iPhone 11 aanzienlijk verlengen, en scheelt in de kosten omdat je geen nieuwe iPhone hoeft te kopen. Je kunt een iPhone 11 scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum, bij een van hun vestigingen. De reparatie is snel gebeurt en je staat binnen een half uur weer buiten met iPhone 11 die er weer uitziet als nieuw compleet met een jaar garantie op je nieuwe scherm.

 

iPhone 11 scherm vervangen om de levensduur van je iPhone te verlengen

In 2019 heeft Apple de iPhone 11 uitgebracht samen met de iPhone 11 Pro, de dertiende generatie smartphones van dit populaire merk. De iPhone 11 is uitgerust met een Liquid Retina Display en voorzien van True Tone technologie waardoor het licht van het scherm zich aanpast aan het licht van de omgeving. De iPhone 11 is gemaakt met de beste materialen de meest innovatieve technologieën van dat moment, en daarom is hij nog steeds niet verouderd. En dat is fijn, want je wilt niet elk jaar veel geld uitgeven voor een nieuwe smartphone. Maar als er toch wat gebruiksschade ontstaat of dat het display interne mankementen begint te vertonen, denk je misschien dat je toch voortijdig afscheid moet nemen van je iPhone. Dat kun je voorkomen door je iPhone 11 scherm te vervangen als hij mankementen begint te vertonen.

 

Waarom zou je een iPhone 11 scherm vervangen?

Je iPhone haal je meerdere keren per dag uit je zak of je tas. Je hebt het apparaat bijna onafgebroken de hele dag in je handen, en daarom bestaat de kans dat je hem een keer laat vallen. De meest voorkomende beschadigingen zijn dan ook krassen en barsten in het scherm. Met een beschadigd scherm ziet je iPhone 11 er niet zo mooi meer uit, maar daar kun je misschien nog wel mee leven. Het wordt vervelend als de beschadigingen er ook voor zorgen dat je het apparaat niet meer optimaal kunt gebruiken, of dat er vocht en vuiligheid in de telefoon terecht kan komen wat van kwaad tot erger leidt. Als door software probleem het touchscreen niet meer wil werken of wanneer de beschadigingen ervoor zorgen dat het niet meer fijn is om je iPhone te gebruiken, dan is het verstandig om je iPhone 11 scherm te vervangen.