Bloghopper
Image default
Bedrijven

Een afspraak zonder zorgen

Als je in de buitendienst of als ondernemer werkt herken je het vast, een telefoon die om de minuut over gaat. De telefoon gaat zo vaak over dat je niet eens meer de tijd heb om de werkzaamheden uit te kunnen voeren bij het bedrijf waar je op dat moment staat. Je moet beleefd en altijd bereikbaar blijven dus neem je de telefoon op maar in je ooghoek zie je al de eigenaar van het bedrijf waar je op dat moment bent al vreemd opkijken omdat je met een opdracht bezig was. Degene wilt dat je eerst de opdracht uitvoert omdat je daarvoor ook bent gekomen.

Het kan ook voorkomen dat je de telefoon oproepen heb gemist of geen tijd had om ze op te nemen, het personeel was niet adequaat genoeg om de oproepen snel genoeg te beantwoorden. De bestaande klanten kon je niet te woord staan waardoor zij niet tevreden zijn en de potentiele klanten ben je mis gelopen, bereikbaarheid is als bedrijf essentieel. Er is een oplossing om een receptioniste of telefoniste aan te nemen die verantwoordelijk is voor de inkomende oproepen, voor de kleinere bedrijven is dit niet mogelijk omdat dit onbetaalbaar is. 

Er zijn bedrijven die een telefoonservice zijn, zij nemen de inkomende oproepen in handen zodat je daar geen zorgen meer over hoeft te hebben. Zij zijn als het ware een antwoordservice voor jouw bedrijf. Dit soort bedrijven koppelen een vaste telefoniste aan een bedrijf zodat de stem wordt herkent en een relatie wordt opgebouwd. Als bedrijf moet je de juiste informatie delen met de telefoonservice zodat zij de inkomende oproepen kunnen beantwoorden. Daarnaast houdt de telefoniste de oproepen bij, wie er gebeld heeft en waar het over ging. Als ondernemer wordt je dus op de hoogte gehouden en weet je wat er heeft afgespeeld. Een snelle en een gemakkelijke manier om je telefoon uit te besteden zodat je op ieder moment bereikbaar bent. Een antwoordservice is de ideale oplossing.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl