Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

De boom in goede handen

Goede kans dat jij wel van bomen houdt. Bomen voegen waarde toe aan het landschap. Ze kleuren de wijk groen, zorgen voor schaduw en filteren fijnstof uit de lucht. Maar zonder een gedegen aanpak kunnen bomen ook overlast veroorzaken, ziek worden of verpieteren. Goede plannen en de juiste verzorging zijn voor bomen in de openbare ruimte van levensbelang. Het is de taak van de bomenspecialist om hiervoor te zorgen.

40 jaar ervaring

BTL is de bomenspecialist bij uitstek. Al 40 jaar hebben de boomspecialisten van BTL ervaring in een breed scala van taken. Zo adviseren ze beleidsmakers over het plaatsen en beheren van bomen, leveren zij gespecialiseerde verzorging en kunnen ze je alles vertellen over ziektebeheersing en het voorkomen van aantasting.

Drie expertises

BTL werkt vanuit drie expertises. Voor gedegen advies over het behoud en beheer van bomen, kun je bij bomenspecialist BTL terecht voor een boomtechnisch advies. Zo adviseerde BTL zelfs over het behoud van de monumentale bomen van Paleis het Loo. Ook voor specialistische boomverzorging kun je bij BTL terecht. Of het nu gaat om het verplaatsen van grote bomen, of over het bemesten van bomen met de Airgrow beluchtingsmachine, BTL kan de uitdaging aan. Gaat het toch niet zo goed met je boom, dan is BTL er ook voor het aanpakken en bestrijden van boomziektes en aantasting. De experts van BTL stellen de diagnose en geven advies over de te volgen aanpak.

Van paleis tot provinciale weg

Van het verplanten van grote bomen aan de N366 in Groningen, tot aan het behoud van de monumentale bomenlanen van paleis het Loo, de bomenspecialist van BTL komt overal. Ben je nieuwsgierig geworden naar welke oplossingen BTL voor bomen bij jou in de buurt in huis heeft, lees dan de digitale brochure Groener leven op BTL.nl