Bloghopper
Image default
Media

Bedrijfsfilm laten maken

Tegenwoordig gebeurt er steeds meer online en op het internet. Op social media zie je veel bedrijfsfilms voorbijkomen en promoties zie je terug in allerlei posts en video’s. Als je als bedrijf geen website hebt, dan ben je tegenwoordig een beetje ouderwets. Offline reclame maken voor je bedrijf is ook nog steeds goed, maar online moet er ook iets gebeuren. Een filmpje over je bedrijf laten maken en dit delen met al je klanten en vrienden is dan ook een goed idee. Niet alleen promoot je je bedrijf, het is voor buitenstaanders ook leuk om te zien waar je mee bezig bent en of ze eventueel met je willen gaan werken. 

 

Goede redenen om een bedrijfsfilm te hebben

Er zijn veel redenen om een film van je bedrijf te laten maken. Er zitten namelijk veel voordelen van een film over je bedrijf kunnen laten zien aan de wereld. Het geeft bijvoorbeeld een goede eerste indruk. Mensen kijken graag naar filmpjes en een film is de perfecte aansluiting op het geschreven woord over je bedrijf. Daarnaast zijn filmpjes steeds meer in en is het de nieuwe manier om je bedrijf te promoten. In de film kun je bijvoorbeeld ook doorstuurlinks zetten of iemand doorsturen naar het product of de dienst die jij aanbiedt. Daarnaast kun je een bedrijfsvideo op veel plekken delen, zowel op de website, als in de mail als op social media.

Laat Beeldspraak je helpen!

Overtuigd van de voordelen van een bedrijfsvideo? Dan zoek je vast iemand die een goede video over jouw bedrijf kan maken. Dan ben je bij Beeldspraak aan het juiste adres. Dit videoproductiebedrijf heeft veel ervaring met video’s maken voor bedrijven en weet precies wat ze moeten filmen en aanstippen om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten. Neem contact met ze op voor meer informatie.