Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Aangebrande Pannen Schoonmaken; Zo doe je het!

Soms heb je het. Je hebt een zware dag op werk gehad en denkt als je eenmaal thuis bent “laat ik mijzelf eens even lekker verwennen met een culinair gerecht”. Vervolgens begin je als een doorgewinterde kok met meerdere jaren aan ervaring te kokerellen. Binnen no-time staat er een wereld gerecht klaar op de dinertafel en kun je beginnen om te genieten van dit stukje plezier. Zodra het buikje rond is en de wijzers op de klok een paar  keer om zijn geslagen loop je met je lege bordjes naar keuken en dan zie je de onbewuste schade die je kookkunsten hebben achtergelaten.

 

Je complete emballage aan pannen zijn kapot gekookt. Geen zorgen! Hier kun je lezen hoe je een sterk aangebrande pan schoonmaken kunt schoonmaken. Of het nou de onderkant van een aangebrande pan schoonmaken is of een met rijst aangekoekte pan schoonmaken, in dit artikel kun je lezen hoe je een aangebrande rvs pan kunt schoonmaken. Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten over hoe je een zeer aangebrande pan kunt schoonmaken, is het geheim om de desbetreffende pan in een plastic zak te stoppen en vol te gooien met ammoniak. Vervolgens de pan een hele dag buiten het huis te leggen. Wonder boven wonder kun je de volgende dag de pan heel gemakkelijk schoon krijgen.

 

 

 

Je kunt nog meer verschillende methodes gebruiken zoals een aangebrande pan schoonmaken met baking soda of het gebruik van cola! Ja, cola, je leest het goed. Een krachtig middel door hoe de substantie is samengeteld. En geloof het of niet maar je droog gekookte pan kun je ook schoonmaken met suiker. Dit is een wondermiddel waarvan menig mens de krachten niet kent. Wacht niet langer en redt je collectie pannen van de ondergang! Want een nieuwe pan is meestal duur en het is zonde om een goede pan weg te gooien als je hem nog relatief makkelijk zo goed als nieuw kunt krijgen!

https://kookspullenwinkel.nl/inspiratie/aangebrande-pannen-schoonmaken-zo-doe-je-het