Bloghopper
Image default
Woningen

3 bestverkochte Makita schuurmachines

Makita is een bekend merk als het gaat om elektrisch gereedschap. Het bedrijf levert oplossingen in de meest specifieke situaties om klussers te hulp te komen. Natuurlijk kan het dan ook niet ontbreken dat het bedrijf zich bezighoudt met schuurmachines. Makita heeft namelijk een grote hoeveelheid schuurmachines geproduceerd. Je kunt denken aan vlakschuurmachines, multi schuurmachines en natuurlijk excenterschuurmachines. Om je een beetje op weg te helpen in de grote wereld van het Makita gereedschap vertellen  wij wat meer over de schuurmachines. Hieronder hebben wij de bestverkochte Makita schuurmachines voor jou op een rijtje gezet. Om te beginnen met de Makita BO4565K.

Makita BO4565K

De Makita BO4565K is eigenlijk een vlak- en deltaschuurmachine in één. Je zou deze schuurmachine ook wel een multischuurmachine kunnen noemen vanwege zijn multifunctionele opbouw. Ook beschikt deze machine over een handpalm handvat. Wat het comfortabel maakt om met de machine te werken. Naast de uitstraling is de machine ook breed inzetbaar dankzij de 200 watt aan vermogen en zijn hoge schuurcapaciteit van 28.000 trillingen per minuut. Ben je toch meer opzoek naar een Makita schuurmachine gericht op het schuren van gebogen oppervlaktes? Dan kan de Makita BO5031K misschien uitkomst bieden. Daar meer over in het volgende gedeelte.

Makita BO5031K

De Makita BO5031K is ideaal inzetbaar in situaties waar je veel te maken hebt met gebogen oppervlaktes. Denk bijvoorbeeld aan het schuren van een boot of het polijsten van een auto. Ja dat hoor je goed! Het is namelijk niet alleen mogelijk om te schuren met een excenterschuurmachine, maar ook om te polijsten. Als je wilt polijsten met deze Makita schuurmachine moet je wel een polijstkop bestellen.

Makita 9403

Als je opzoek bent naar een sterke en krachtige machine dan mag de Makita 9403 niet ontbreken in dit plaatje. Deze machine valt onder de bandschuurmachines en heeft daardoor een hoge schuurcapaciteit. Dit wil zeggen dat de schuurmachine in een rap tempo een groot oppervlakte kan schuren. Een nadeel van een bandschuurmachine is dat ze direct ook erg prijzig zijn. Het is dus echt een afweging die je moet maken als je een Makita bandschuurmachine wilt kopen.

Meer informatie: klik hier