Bloghopper
Image default
Winkelen

Zwemtas

Ga je regelmatig naar het zwembad? Dan wil je natuurlijk je droge kleding goed beschermen. Daarnaast komen er na afloop ook weer vochtige kleding in je tas terecht. Lang niet elke tas is hier goed tegen beschermd. Hierdoor kunnen er schimmels ontstaan of kan je tas letterlijk vergaan. Gelukkig kan je bij ons ook nog terecht voor een speciale zwemtas. Met een zwemtas wordt het een stuk eenvoudiger om te gaan zwemmen. De tas is waterdicht en kan dus zonder problemen naast het zwembad neergezet worden. Je kan de tas gebruiken voor het vervoeren van droge kleding en de natte kleding op het moment dat je naar huis gaat.

Zwemtas in verschillende afmetingen

Of je nu nog naar zwemles gaat of je regelmatig gaat zwemmen als sport je kan de zwemtas in verschillende afmetingen bestellen. Bijvoorbeeld een extra grote zwemtas om ook nog andere spullen in mee te nemen. Met extra volume kan je de zwemtas bijvoorbeeld meenemen als je met meerdere kinderen gaat zwemmen. De grote tassen hebben meestal meerdere compartimenten om spullen in te bewaren. Denk aan je autosleutels of pinpas. De tassen zijn ideaal voor een dagje zwembad of om spullen mee te nemen naar een training. Bij ons kan je in ieder geval online terecht voor een nieuwe zwemtas!

Aqua gloves voor effectieve work-outs in het zwembad

Steeds vaker kom je ze in het zwembad tegen de zogenaamde Aqua gloves. Deze handschoenen kunnen gedragen worden tijdens de schoolslag. Ze zijn ideaal voor aquafitness in het water. Door de handschoenen te dragen tijdens het baantjes trekken krijg je extra weerstand in het water. Dit zorgt voor een extra inspanning en het trainen van de bovenarmen. De zwemhandschoenen zorgen ervoor dat je nog meer calorieën verbrand dan gebruikelijk. De aqua gloves zijn ontworpen om weerstand te geven en sluiten goed aan op je handen. Dit zorgt voor de perfecte pasvorm en tegelijkertijd een extra zware work-out op het water.

Bestel je eigen Aqua gloves online

Ben je van plan om de intensiteit van je work-out te verhogen? Dan kan je eventueel Aqua gloves online bestellen. Je kan hiermee je training verbeteren en zelfs meer spieren kweken in je bovenarmen. We verkopen de Aqua gloves in verschillende afmetingen. Uiteraard hebben we ook extra grote aqua gloves voor extra weerstand. We raden je aan om klein te beginnen en het effect langzaam op te bouwen voor extra weerstand in het water.