Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Zwaluwhoeve korting

Het lijkt wel of ons leven steeds drukker en voller wordt. Heeft u het gevoel dat u toe bent aan wat ontspanning ga dan eens naar de Zwaluwhoeve. U kunt hier heerlijk uit rusten, ook een overnachting is mogelijk. Het park ligt midden in een natuurlijk omgeving, in de buurt van Harderwijk. Als u een echte liefhebber bent van de sauna, dan moet u hier een keer naartoe gaan. Ideaal om samen met je partner heen te gaan, maar je kan ook een arrangement cadeau doen. Er zijn al cadeaubonnen beschikbaar vanaf 10 euro.

Het hele jaar door zijn er acties, met korting op diverse behandelingen. Het parkeren is volledig gratis bij Zwaluwhoeve. Er zijn ook mogelijkheden om een halve dag de Zwaluwhoeve te bezoeken, handig als je in de buurt woont.

Er zij vestigingen verspreid over het hele land. Naast de Zwaluwhoeve kunt u ook gaan naar Veluwse Bron of SpaPuur. Op diverse actie websites vindt u het hele jaar door aantrekklijke kortingen. In de wintermaanden is het vaak drukker dan in de zomermaanden. Wilt u voordelig naar de sauna gaan dan kunt u het beste in de rustige zomermaanden gaan. Soms zijn er ultra goedkope arrangementen te vinden op websites zoals Vakantieveilingen. Houdt ook de weekbladen en tv gidsen in de gaten, want hierin veschijnen regelmatig kortingsbonnen.

 

http://www.zwaluwhoevekorting.nl/