Bloghopper
Image default
Eten en drinken

your choice catering Almere

Your Choice Catering Almere

Zelfs voor een kleinschalig privéfeest wil dit professionele bedrijf je van dienst zijn. Je kunt in je privésfeer een heerlijk diner opgediend krijgen. Uw privé diner wordt in uw eigen keuken bereid door de chef. Op deze manier heeft u geen last van luidruchtige gasten die aan het tafeltje naast u zitten. Naast het advies over de samenstelling van de gerechten, staan de chefs graag klaar om bijpassend wijnadvies te geven. Het diner kan variëren van drie tot acht gangen en vanaf acht personen. De styling van de tafel kan ook verzorgd worden.

 

Buffetten

Op andere locaties dan in de privésfeer kun je ook een diner boeken. Your Choice Catering is erkend in de buffetten met een Italiaans, Frans of Spaans tintje, die u al vanaf 30 euro per persoon kunt aanvragen. Voorbeelden van niet-Europese buffetten zijn het Thaise, Mexicaanse en Indonesische buffet voor slechts 19,75 per persoon. Je kunt je buffet aanvullen met een ijscokar of dessertbuffet om het compleet te maken. Voor iedere smaak wat wils dus. Naast een lopend buffet waar de gasten hun eten kunnen kiezen, is er ook het walking dinner waarbij het buffet langs de gasten komt. Dit zijn kleinere porties, zodat gasten staand kunnen dineren.

 

Barbecue

Het standaard barbecue arrangement heeft de aantrekkelijke prijs van maar 13,50 per persoon. Dit is inclusief salades, sausjes en vier soorten vlees. Wil je er vis bij? Dan kun je gaan voor het Barbecue Extra arrangement waar spareribs en zalm bij zitten. Dit kost 17,50 per persoon. Voor de echte barbecue liefhebbers is er de Barbecue De Luxe met luxere vlees- en vissoorten en extra salades. Dit kost 25,50 per persoon. Het toetje kun je ook toevoegen aan de barbecue. Er is ook de mogelijkheid om partytenten en koelkasten te huren. Je kunt zelfs kiezen of je een barbecue op kolen of op gas wilt.

 

Drank

Van al dat lekkere eten krijgen jij en je gasten dorst. Daarom is er een uitgebreid drankassortiment beschikbaar om toe te voegen aan je buffet of barbecue. De voordelige prijs is 7,50 voor drie uur aan drank. Hier vallen zowel alcoholische als non-alcoholische dranken onder. Buitenlands gedestilleerde drank is op aanvraag. Je kunt gratis een glaasje prosecco voor iedereen erbij krijgen om jouw

evenement mee te openen.

http://www.cateringservice-almere.nl/recepties.html