Welke parketvloer uit Antwerpen is het meest geschikt voor uw woning?

Als u eenmaal heeft besloten dat u een nieuwe parketvloer wilt gaan kopen in Antwerpen, komt u voor een lastig dilemma te staan. Wat voor parketvloer gaat u aanschaffen? Welk houtsoort u kiest, is vaak afhankelijk van het interieur van het vertrek waar u parket wilt. Iedere houtsoort heeft immers een andere uitstraling: eik heeft bijvoorbeeld een grovere nerf dan het houtsoort notelaar. Bovendien heeft iedere houtsoort zijn eigen kleur. Het is daarom raadzaam om uw keuze voor een bepaald parket goed te overwegen en daarbij aandachtig naar uw interieur te kijken. Dat geldt ook wanneer u houten wandkasten en dressings op maat wilt bestellen.

Haal de natuur in huis met parketvloer, bamboe vloer en houten kasten Antwerpen

Met houten vloeren en meubelen haalt u de natuur in huis. Tegenwoordig is het aanbod aan houten meubelen en vloeren enorm uitgebreid. Een parketvloer in Antwerpen is er in diverse houtsoorten en kleuren en dat geldt ook voor bamboe vloeren. Wist u overigens dat houten kasten tegenwoordig op maat gemaakt kunnen worden? Denk bijvoorbeeld aan dressings en wandkasten op maat. Voor zowel een parketvloer en een bamboe vloer als wandkasten en dressings op maat kunt u een interieurspecialist in bijvoorbeeld Antwerpen benaderen. Zij kunnen u aan de vloer of de kast van uw dromen helpen. Geef zeker aan wat uw wensen en eisen zijn!

Bamboe vloer als alternatief op parketvloer Antwerpen

Voor degenen die eigenlijk een nieuwe parketvloer in Antwerpen in huis willen halen, maar geen parket in een standaard houtsoort willen, is een bamboe vloer een geschikt alternatief. De bamboe vloer is al te vinden bij parketvloer leveranciers in bijvoorbeeld Antwerpen, maar is bij veel mensen nog onbekend. Een bamboe vloer brengt echter vele voordelen met zich mee. Zo is het beter bestand tegen vocht en temperatuurverschillen en is het bovendien een ecologisch verantwoord product. Bamboe groeit namelijk tientallen keren vlugger dan andere houtsoorten en groeit steeds op dezelfde plaats terug. Terwijl bamboe eerst in slechts 2 kleuren beschikbaar was, is het tegenwoordig een tal van gekleurde varianten beschikbaar. Het is daarom zeker aan te raden eens het assortiment aan bamboe vloeren te bekijken bij uw bezoek aan een vloerspecialist. Houd bij het kiezen van een parketvloer of bamboe vloer ook steeds rekening met eventuele wandkasten en dressings op maat die u in huis heeft of gaat aanschaffen.

http://www.interwood.be/