Weinig onderhoud vereist aan 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex

Er is weinig onderhoud vereist aan een 4 seasons Kingston hoekbank of een 4 seasons Sussex koffietafel. Het vlechtwerk hoeft slechts twee maal per jaar gereinigd worden. Hier is niet eens een speciaal schoonmaakmiddel voor nodig. Het is al voldoende om het met een niet-krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel, zoals groene zeep te reinigen. Afspoelen geschied middels kraanwater. Het is wel ten zeerste af te raden om een hogedrukreiniger te gebruiken. Deze zal schade toebrengen aan het vlechtwerk vanwege de hoge druk. Door middel van een afdekhoes voor de producten is wordt het vereiste onderhoud nog minder. 

4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex: het hele jaar door buiten laten staan

Het is mogelijk om de 4 seasons Kingston hoekbank en de 4 seasons Sussex koffietafel het hele jaar door buiten te laten staan. Dit komt omdat deze producten tegen vrijwel alle weersomstandigheden bestand zijn. Het is dus geen probleem om ze in de winter of regenachtige herfst buiten te laten staan. Het is uiteraard wel aan te raden om de kussens in deze perioden binnen te halen omdat het langer duurt om te drogen. De 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex zijn speciaal ontworpen om in alle seizoenen van het jaar te gebruiken. Ze vereisen ook nog eens weinig onderhoud.

Combinaties mogelijk bij 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex

Het grote voordeel van een 4 seasons Kingston hoekbank en 4 seasons Sussex koffietafel is dat ze te combineren zijn met vele andere producten uit de betreffende series van deze toonaangevende merken. Ook zijn er vele andere producten die toegevoegd kunnen worden aan de koffietafel of hoekbank. Zo is het mogelijk om een tuin, (dak)terras of balkon naar eigen inzicht en smaak in te richten. Er zijn vele mogelijkheden en diverse tuinmeubelbedrijven helpen u hier graag bij. Zij hebben namelijk ruime ervaring en het inzicht om unieke ideeën aan te kaarten. Zo is er bijvoorbeeld ook een complete 4 seasons Sussex loungeset verkrijgbaar.

https://www.vdgarde.nl/