Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Wat maakt de Swissflex matras precies zo bijzonder?

Er zijn een behoorlijk aantal goede redenen aan te halen waarom veel mensen kijken in de richting van het merk Swissflex voor wat het realiseren van hun bed betreft. Dit geldt misschien nog wel in het bijzonder voor de uitermate populaire, kwalitatieve Swissflex matras. We trappen meer dan waarschijnlijk een open deur in wanneer we zeggen dat de matras voor een significant gedeelte verantwoordelijk is voor het realiseren van je slaapcomfort. Dit betekent dat er grondig dient te worden nagedacht over welke matras je graag zou willen bestellen. Wil jij ook graag te weten komen wat een matras van het merk Swissflex nu precies zo bijzonder en interessant maakt? Dan moet je absoluut even de informatie doornemen die je hieronder terug kan vinden.

Maak kennis met het revolutionaire Geltex-materiaal

Gebruikmaken van een Swissflex matras betekent in de praktijk dat je kiest voor een Geltex-inside matras. Voor het revolutionaire Geltex Materiaal van Swissflex geldt dat ze een hoogelastische gel combineert met een geweldig goed ademend schuim. Op deze manier slaagt men erin om een ongeëvenaard slaapcomfort te realiseren. De unieke en bovendien ook gepatenteerde Geltex Inside-technologie zorgt ervoor dat de matras zich weet aan te passen aan elke beweging van het lichaam. Bovendien biedt ze een geweldige ondersteuning evenals ontlasting. Het zijn vooral deze verschillende voordelen samen die ervoor zorgen dat de matrassen van Swissflex door de jaren heen hebben kunnen rekenen op een geweldige kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Met een Swissflex matras ben je altijd verzekerd van een uitstekende ventilatie

Een goede ventilatie in bed is van cruciaal belang. Grofweg zijn er twee verschillende onderdelen van een bed die hiervoor verantwoordelijk zijn. In eerste instantie is er natuurlijk de matras en daarnaast is er ook het dekbed. Indien je kiest voor een Swissflex matras zal je meteen kunnen vaststellen dat er sprake is van een uitstekende ventilatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat je altijd kan rekenen op een comfortabel slaapklimaat, daarnaast krijgt ook vervelend ongedierte zoals huisstofmijt geen schijn van kans. Ook dit is zeker een belangrijke troef waar je op kan rekenen bij een Swissflex matras.

Een Swissflex matras biedt prima ondersteuning en drukverlaging van het lichaam

Er wordt in de praktijk door experten niet zelden gesteld dat de kwaliteit van een matras valt af te leiden uit de ondersteuning evenals drukverlaging die ze voor het lichaam weet te realiseren. Wanneer dat inderdaad het geval is kan er worden vastgesteld dat een Swissflex matras op dit vlak een uitstekende meerwaarde weet te creëren. Voor deze matras geldt namelijk dat ze erom bekend staat het lichaam precies die ondersteuning te bieden die ze nodig heeft. 

Op deze manier wordt dan ook voorkomen dat je door een gebrekkige ondersteuning plots wakker zal schrikken tijdens de nacht. Dit is een klein beetje vergelijkbaar met een hoofdkussen dat niet over een vormvaste vulling beschikt. Ook daarbij schrik je wakker wanneer de vulling tijdens de nacht plots voetjes krijgt. Hoe dan ook is dit een potentieel nadeel waar je bij een Swissflex matras zowel letterlijk als figuurlijk niet wakker van hoeft te liggen, integendeel!