Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Wat hangt er naast uw voordeur?

Wat hangt er naast uw voordeur?

Als u antwoord met “niets”, dan kan dat heel goed een bewuste keuze zijn. Aan de andere kant is het ook vaak een kwestie van “het is er nooit van gekomen”. Veel mensen hebben naast de voordeur hooguit een (standaard) huisnummer en soms een naambord(je) hangen. Terwijl het in deze hoogtijdagen van pakjesbezorging prettig is om te laten zien wie de bewoner is van dit huis. Ook is het soms verstandig om het huisnummer los van het naambord te houden, zodat u bij een eventuele verhuizing in ieder geval uw naambordje mee kunt nemen.

Gratis ontwerp.

Tegenwoordig is er heel veel keus in leuke, gekke, mooie of luxe naambordjes. Bij veel online aanbieders moet u zelf het ontwerp maken. In veel gevallen geeft dat wel de nodige beperkingen in de mogelijkheden. Bij Jouw Naambord maken wij voor iedere klant gratis en vrijblijvend een professioneel ontwerp. Zo bent u verzekerd van een heel mooi naambordje met een optimale uitstraling. In elke prijsklasse.

Aluminium.

Uiteraard kunt u kiezen uit veel materiaal soorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor (wit) aluminium. Dit heeft als voordeel dat het full colour bedrukt kan worden en wordt alléén bij Jouw Naambord ook standaard voorzien van een extra UV coating. Hierdoor krijgt het bord een luxe hoogglanzende laklaag en is daardoor zeer weerbestendig en eenvoudig schoon te maken.

RVS look.

Wilt u liever een RVS look bord? Dan kunt u kiezen voor een aluprint bordje. Dit is een sandwichpaneel van 3 mm dik met een matte geborstelde aluminium toplaag. Deze borden worden rechtstreeks op de plaat geprint met speciale UV inkten voor een hoge weerbestendigheid.

Plexiglas.

Acrylaat borden hebben een luxe uitstraling en zijn zeer weerbestendig. Omdat de bedrukking aan de achterzijde van het plexiglas wordt aangebracht heeft direct zonlicht minder invloed door de breking van het zonlicht vanwege de dikte van het plexiglas (4 of 8 mm, afhankelijk van het bordformaat). Bovendien is acrylaat sterk en makkelijk schoon te maken (met water, een zachte doek en mild schoonmaakmiddel). Plexiglas kan ook gegraveerd en ingelakt worden, zodat het bord verder transparant blijft. Wel dient u er rekening mee te houden dat een transparant bord alleen goed leesbaar blijft op een lichte egale muur.

Nog veel meer keus.

Uiteraard zijn er veel meer materialen beschikbaar, zoals plexiglas, gravoglas, rvs, messing, hout, emaille, leisteen en Belgisch hardsteen. Hebt u vragen, neem dan contact met ons op 0224 227013 of neem een kijkje op onze website https://jouwnaambord.nl.

https://jouwnaambord.nl