Wandlampen maken je huis gezellig

Oktober, november, december en januari zijn donkere maanden. Mist jouw woonkamer sfeer in deze donkere maanden? De perfecte sfeermakers in huis zijn wandlampen. Zij maken je huis gezellig. We verstellen je graag iets over de verschillende soorten wandlampen voor in huis.

Soorten Wandverlichting

Een beetje webshop heeft al snel 300 wandlampen op voorraad. Wist je dat er ruim 10.000 verschillende wandlampen in omloop zijn. En dat is slechts in Nederland. De keuze wordt makkelijker door eerst na te denken over een stijl van verlichting.

Kies je voor klassiek of juist voor modern?

Minimalistisch vormgegeven muurlampen met harde vormen. Dat zijn moderne lampen. Dit soort lampen past binnen een moderne huis inrichting. Frutsels en franjes sluiten niet aan bij deze stijl. Antiek wil zeggen ouder dan 100 jaar. Tegenwoordig is antiek gewoon een synoniem voor klassiek. Dit staat lijn recht tegenover de vormgeving van een moderne lamp. De vormgeving van de van deze muurlampen is sierlijk met veel krullen en draaien. Het lichtspectrum van deze lampen bevindt zich tussen de 2400 en 2900 Kelvin. Moderne wanden zijn vaker voorzien van wit LED-licht.

Kinderkamer & Babykamer wandlampen

Dinsey ridders of prinsessen zijn typische thema’s voor de kinderkamer wandlampen. Wandlampen voor kinderen zijn vrolijk en spreken tot de fantasie. In de babykamer is wit of crème een betere keuze. Deze lampen zijn iets rustiger. Zodat de baby rustig kan slapen. Om het moment de speelkamers zijn vaak drukker en opgewekter. Dit zie je ook terug in de kleuren in de kinderkamer en dus ook in de wandverlichting. Bekijk ook eens deze kinder wandlampen.

Speciale wandlampen voor in de badkamer

Het is oppassen met elektrisch tijd in vochtige ruimtes. Koop daarom alleen lampen met een IP44 –waarde. Deze zijn special voor in de badkamer. IP44 staat voor spatwaterdicht. Wel zo veilig. Chroom oogt lekker schoon. En past daardoor zo goed in de badkamer.

Wandlampen bestellen

In 2014 koopt men online. Logisch! Online betaal je geen parkeergeld of benzinekosten. Goede webwinkels versturen gratis. Scheelt toch weer een ritje. Daarnaast hebben ze een bredere keuze dan de gewone winkels. Kortom alleen maar voordelen.

http://lichtinhuis.wordpress.com